pinball FANTASY HD atd...

hry nejen s Toyotami
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

pinball FANTASY HD atd...

Příspěvek od micron »

Pinball mě vždycky bavil, na pc to měl člověk zadara... crack... ale tak když jsou ty smradfouny, skvělej je pinball Deluxe, 2D taková klasika, pak přišel Pinball RIDE 3D, kterej se dal sehnat na netu jako .apk zdarma, a je fantastickej, dále.... no je mega firma pinball arcade, který maj mega stoly... to je celkem zajímavý... ale první první! pinball mě donutil si dneska skočit do banky, dobrý den_ "jako proč si nemůžu zaplatit za pinball?" :-) takovej dotaz asi neměli.... ale hned poradili, máte to tu zablokovaný, já vám to odblokuju... díky :-) a mam to.... jako 275kč za všechny fantastický, božský stoly... sem jim do Estonska poslal... tenhle pinball totiž nemá chybu a nedá se "ochcat" maj to brutálně vymakaný, nějak by to i obejít šlo, když by si člověk rootnul foun, atd... ale jako jo, poprvý co za nějakou aplikaci platim... těch 275 kaček si zasloužej, je to vodvaz je to perfektní... 500.000 - milion stáhnutí a kdo platí? Jo za těch pár korun to stojí, i když sem zvyklej neplatit nic, v tomhle případě sem udělal vyjímku, ten pinball Fantasy je totiž brutální vodvaz... jo tah otevřít The Deep table na ochutnání gratis, to mě donutilo...to je pařba... 10/10 :onfire: :wub: :alian: úlet jako hovado.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ry.pinball
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: pinball FANTASY HD atd...

Příspěvek od micron »

A co si zavzpomínat na CARMAGEDDON??? oleeee tak tohle je taky pařba... člověku se, uleví fakt uleví po rozdrcení pách blbů v kravatách a pod. humanoidů... krav atd... tohle ja pařba za 23kč???? no ber dokud cena nepude nahoru... je to geniální i na mobil i na tablet... tohle je bomba s BBBBBBBBBBBBBBBBBB
https://play.google.com/store/apps/deta ... armageddon

jen se ptám jak je možný že je to tak levný???? tohle je prdel za min 200,- a to podceňuju... za 20???? oleeeeee co to jeeeee????? maximální bomba tahle gamesa... v životě by mě nenapadlo že by mě to mohlo znova bavit... ale jako jo... combo bonus za brutání zabití více lidí hromadně... tomu pořád přicházim na chuť... sem zvědavej kdy se bude google pokoušet to zcenzurovat, krev, střeva, brutalitu jako kdysi na pc... místo lidí byli emzáci a cákala z nich zelená krev :-) snad ne :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin: Tohle je retro jako ne prase ale 3 prdele prasat... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: skřípání plechů sem už neslyšel tak dlouho, ten zvuk drcení těl, nebo kráva jak pukne, náraz do barelu s bonusem, ječení lidí... ta atmosféra jak se totálně odreagovat... jo carmageddon je zlatá žíla... tahle hra ne-jen mě vychovala... :biggrin: psycho :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Gamesky“