T-25 nesvítí kontrolka potkávacích světel

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
petrLBC
Člen Týmu

T-25 nesvítí kontrolka potkávacích světel

Příspěvek od petrLBC »

Dnes při jízdě mi zhasla kontrolka rozsvícených světel (zelená), a zároveň začal svítit víc přístrojový panel (jako bych měl zhasnutá světla). Světla ale přitom normálně fungují, kontrolka dálkových,- modrá- svítí. A teď dotaz. Jak je u T 25 udělaný přístr.panel? Jsou v něm žárovky nebo je to jen tišťák s nějakými ledkami a navíc jsem nenašel, která by to měla být pojistka, jestli teda vůbec nějaká. Hlavně mě mate to, žě osvětlení přístrojovky se chová, jako bych měl zhasnutý světla. poradíte někdo? Je to jen blbost, nebo větší problém ? dík všem
nyní:Avensis wagon D-4D 110kW 2006
před tím:Corolla E 11 liftback 4A-FE 1998 najeto 354 000km
petrLBC
Člen Týmu

Re: T-25 nesvítí kontrolka potkávacích světel

Příspěvek od petrLBC »

Tak problém vyřešen. Po tom, co jsem zjistil, že vzadu mi na autě svítí jen brzdovky, docvaklo mi, že žena s tím dnes byla pro vánoční stromek, ale přívěs za auto si výjimečně půjčila od sousedů, protože můj není doma. Takže pojistka 7,5A poz.43, jako všechny "výborně" dostupná. Jen nechápu, proč má toy na jedné pojistce 7,5A úplně celé osv. zadku, vč. SPZ a mlhovky.!!! No nic, prostě jsem jen za blbce a hezky sem si tady pokecal sám se sebou :D . Tak Toyotám ZDAR
nyní:Avensis wagon D-4D 110kW 2006
před tím:Corolla E 11 liftback 4A-FE 1998 najeto 354 000km
Odpovědět

Zpět na „Avensis“