celkom pekne ale za tie prachy mas spickovy tablet aj s drziakom na palubku alebo do cd mechaniky radia s mnozstvom funkcii ktore ti toto radio neposkytne.
+ nemusis rozoberat pol pristrojovky
Keby neexistovali tablety alebo mobily tak by som nad tym uvazoval ... moj nazor
OK, díky všem za info... Hledal jsem nějakou alternativu za stávající. Mám TS hybrid bez navigace, takže se mi tohle docela líbilo...nicméně asi to tedy zatím odložím... Každopádně díky moc. P.S.: musel bych si to asi nechat nainstalovat, protože na zapojení vč.rozebrání palubovky se necítím! Kolik by asi tato činnost stála někde v servisu?
No...po pravdě nejspíš ano, ale nepřipadá mi to zrovna moc důležité... Stav baterií lze vidět i přímo na tachometru, takže kromě toho, že ten obrázek na displeji vypadá hezky, tak je to spíš taková "machrovinka" na spolucestující
AHoj, taky nad tim uvazuji taky mam hybrid a asi prijdes o sledovani toku energie ale bojim se prijdu o vsechno protoze na te nove nevidim ani tlacitko CAR, kde se ukazuje spotreba a graf.. atd..
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Nevím. No name čínský radio za takový Balík.. He he.. Za ty prachy dostaneš k původnímu i satelitní radio... Nevím... Prostě jsou to strašný sracky tyhle náhražky...