neviděls brněnský masakr zubařskou vrtačkou...nebo jaxe to menovalo =)))micron píše:ps: tu noc co sem šel na ex-8 dávali texaskej masakr motorovou pilou... tak mě napad dobrej horor... spořilovskej masakr kleštěma. nejvíc ale stejně bolí to psychický utrpení před ordinací... když tam tak sedíš a nevíš co tě čeká...jauuu stáhlej žaludek jak při matu-řitě, solidně spocený tělo... jo vlastně fakt ten samej pocit
moudrost
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Re: hezkej příběh
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Los_AnáhozZ
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No poprvý když sem čekal před tou operací to bylo asi nejpříjemnější (relativně).. Ještě sem nevěděl co to obnáší ale pak ty další operace to byl děs..... Jo devítky taky sem čuměl jak puk Byly malinkatý tak mi je vybrali společně s osmičkama... Maturita ta mě taky čeká ale horší než ty zuby to nebude.. doufám
Toyota Avensis T22 Wagon 1.6
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Asi je trapný to řikat, říká to každej, ale maturita je fraška =) je dobrý před tím dělat něco inýho nejlépe - třeba žonglovat =D nejlepší uklidněníLos_AnáhozZ píše:Maturita ta mě taky čeká ale horší než ty zuby to nebude.. doufám
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor