Musíš najet a hned sjet (na Bezděčín), je to cca 100 m - a to je zde bráno bez poplatku (cedule sice chyběj, ale policajti jsou tak instruováni od radnice), a pak jet přes město a pokračovat dál podle toho, kam jedeš (směry Jičín = I/16 nebo Česká Lípa = I/38). Pamatuji si, že jsem před rokem nebo dvěma (nevím, moc to neřeším, protože bez známky bych se nedostal do práce

), tak se Boleslavská radnice hádala s ŘSD o zpoplatnění toho asi 3 km úseku, který byl původně braný jako obchvat města (a byly tam i cedule), ale jak říkám, šlo to mimo mne, protže známka je pro men nutnost a tyto cedule v ČR vůbec nesleduju. Je pravda, že kdo není místní, tak najednou neví, ale to si myslím, že je obesně problém značení všech silnic v ČR. Já jsem se před lety (tý woe -to už je 30 let!!??) ještě za totáče naučil, že když jedu někam, kde to neznám nebo kde jsem třeba rok nebyl, tak se před cestou podívám na mapu, abych zhruba věděl. Vždy se mi to vyplatilo, že jsem věděl dopředu, na co si dát pozor, kde to může být problém, kde je nově od poslední jízdy co rozkopaného atd.