rozebrání zadních světel 5. gen
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
rozebrání zadních světel 5. gen
Svítí mi jen jedna žárovka při sešlápnutý brzdě.
Chtěl jsem to teda vyměnit, ale ve své nekonečné blbosti jsem nepřišel na to jak to světlo vyndat.
Našel jsem hned jeden šroubek shora, ale světlo mi teď drží ješte v boku v blatníku pod tím mřížkovaným žlutým plastem jak pokračuje dopředu od blinkru, vidím pod ním šroubky, ale vůbec nevím jak ho vyndat. Vypáčit se mi ho nepovedlo.
Na celicatech sem nic o zadních světlech nenašel.
Pomoc!
Chtěl jsem to teda vyměnit, ale ve své nekonečné blbosti jsem nepřišel na to jak to světlo vyndat.
Našel jsem hned jeden šroubek shora, ale světlo mi teď drží ješte v boku v blatníku pod tím mřížkovaným žlutým plastem jak pokračuje dopředu od blinkru, vidím pod ním šroubky, ale vůbec nevím jak ho vyndat. Vypáčit se mi ho nepovedlo.
Na celicatech sem nic o zadních světlech nenašel.
Pomoc!
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
-
- Věčnej rejpal
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
To sem si o tom plastu myslel taky až do okamžiku než sem ho odendal - je tam další plech, světlo je mezi tímhle vnitřním a kastlí a k žárovkám se dostat tudy nedá. Nejsou v něm žádný vhodný díry, prostě nic. Taky mě to zaskočilo.Farock píše:Já vám do to ho nechci moc kecat možná se mýlím ale na co při výmněně žárovky vyndavat celí světlo??Z prostoru kufru stačí odendat plastoví kryt a ste přímo na žárovkách aspon já to tak mám třeba jsem vyjímka
A ten mřížkovanej trojíhelníček sem vypáčit zkoušel, ale moc se netvářil že chce ven, bál jsem se, že ho zk*rvim, ale teď už to určitě zmáknu. Páčil sem ho ven samozřejmě blbým směrem.
Díky za rady
-
- Věčnej rejpal
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
aha odtud vitr foukaFarock píše:Tak sory udělal sem ze sebe blpce.Né mám pátou čtvrtou generaci sem mněl a tu sem prodal a nedávno sem se rejpal v anténě a nevím proč mám vsugerováno že tam je přístup ke světlum asi pořád s tý čtyřky ta to tak má

-
- Věčnej rejpal