"Tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo až se ucho utr
"Tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo až se ucho utr
I am idiot!! Stala se mi taková věc.. V neděli ve 2 ráno jsem jel domů.. Známou pravoúhlou zatáčku na suchu projíždím s celicou 110 Km/h, bylo mokro... Odpoledne jsem jí projel 2x 70 a pohoda, když jsem jí jel v těch 2 ráno 50 Km/h tak jsem dostal šmejra jako prase, skočil jsem pravým předním kolem na chodníku a ejhle rána, přestalo to brzdit a nakonec 50cm před betonovým plotem jsem zastavil.. Rozletěl se mi brzdovej kotouč a moje 17 alu kolo je docela poškrábaný.. Potřeboval bych vědět jestli se někomu někdy taky rozlítl.. A jestli někdo nemá navíc kotouč a kontakt na opravnu ALU kol?? Nebude vadit když dám jeden kotouč novej??
Díky

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo až se ucho
také hledám kontkat na opravy alu, nejlépe v okolí plz, PB..Marťas píše:I am idiot!! Stala se mi taková věc.. V neděli ve 2 ráno jsem jel domů.. Známou pravoúhlou zatáčku na suchu projíždím s celicou 110 Km/h, bylo mokro... Odpoledne jsem jí projel 2x 70 a pohoda, když jsem jí jel v těch 2 ráno 50 Km/h tak jsem dostal šmejra jako prase, skočil jsem pravým předním kolem na chodníku a ejhle rána, přestalo to brzdit a nakonec 50cm před betonovým plotem jsem zastavil.. Rozletěl se mi brzdovej kotouč a moje 17 alu kolo je docela poškrábaný.. Potřeboval bych vědět jestli se někomu někdy taky rozlítl.. A jestli někdo nemá navíc kotouč a kontakt na opravnu ALU kol?? Nebude vadit když dám jeden kotouč novej??Díky
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
mokro +
když mrzne...tak to letí... v noci už prostě mrzne... takže bacha, lepší sníh než led, ještě že nemáme náhony na zadní greaaat. To bys neukočíroval. Já teda ne... +2 check pneu TLAK!... o tom to je taky...najít optimální tlakovou přilnavost a nemít sjetý gumy.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
máš tam chybku místo F nebo A si napsal Rgreddy píše:na ledu se snaz ukociruje RWD

zkus poslat průměrně schornýho hňupa(řidiče) na zasněženou trať se zadokolkou a uvidíš kolik bude potřebovat přepravek aby ti auto dokázal celý vrátil

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ne napsal sem to uplne spravne... nerikam nejlip ale snaz nez FF....garfielld píše:máš tam chybku místo F nebo A si napsal Rgreddy píše:na ledu se snaz ukociruje RWD![]()
zkus poslat průměrně schornýho hňupa(řidiče) na zasněženou trať se zadokolkou a uvidíš kolik bude potřebovat přepravek aby ti auto dokázal celý vrátilkdyž to se zadokolkou umíš(to že někdo zvládl kilodvácu nic neznamená), můžeš si tim náhonem pomoct projet zatáčku(pokud na to má výkon), ale pokud to snim neumíš(většina řidičů na silnici) tak ti jen přitíží
kdyz dostanes smyk s FF a zacnes si hrat s plynem tak to nic moc neresi..pojedes dal ven ze silnice dokud se nekousnou kola...kdyz nejsi totalne nemeohlo s necitlivou nohou tak se zadokolkou si ten smyk muzes korigovat..u FF to moc nejde...

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vidim to úplně před očima, jedeš do zatáčky, ale ejhle... vozidlo předalo vládu zákonu o pohybu(cosi o tom že se těleso pohybuje přímočaře dokud na něj nepůsobí.. bla bla bla) a ty si to vesele šineš po čumáku ze zatáčky ven:) ale co to mám přeci zadní náhon, tak ho využiju řikáš si, také tak učiníš a ejhle najednou už nejedeš ven po čumáku ale bokem nebo to přeženeš a pojede prdelý:) Pokud už se do smyku na sněhu dostaneš tak ti nepomůže ani 4x4... jedině když ten smyk vyvoláš sámgreddy píše: ne napsal sem to uplne spravne... nerikam nejlip ale snaz nez FF....
kdyz dostanes smyk s FF a zacnes si hrat s plynem tak to nic moc neresi..pojedes dal ven ze silnice dokud se nekousnou kola...kdyz nejsi totalne nemeohlo s necitlivou nohou tak se zadokolkou si ten smyk muzes korigovat..u FF to moc nejde...i kdyz jeste celica je na tom s nedotacivosti celkem dobre..

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
to je fakt..kdyz se dostanes do toho smyku tak to vetsinou nevyberes s nicimgarfielld píše:vidim to úplně před očima, jedeš do zatáčky, ale ejhle... vozidlo předalo vládu zákonu o pohybu(cosi o tom že se těleso pohybuje přímočaře dokud na něj nepůsobí.. bla bla bla) a ty si to vesele šineš po čumáku ze zatáčky ven:) ale co to mám přeci zadní náhon, tak ho využiju řikáš si, také tak učiníš a ejhle najednou už nejedeš ven po čumáku ale bokem nebo to přeženeš a pojede prdelý:) Pokud už se do smyku na sněhu dostaneš tak ti nepomůže ani 4x4... jedině když ten smyk vyvoláš sámgreddy píše: ne napsal sem to uplne spravne... nerikam nejlip ale snaz nez FF....
kdyz dostanes smyk s FF a zacnes si hrat s plynem tak to nic moc neresi..pojedes dal ven ze silnice dokud se nekousnou kola...kdyz nejsi totalne nemeohlo s necitlivou nohou tak se zadokolkou si ten smyk muzes korigovat..u FF to moc nejde...i kdyz jeste celica je na tom s nedotacivosti celkem dobre..

- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Idaho... V Plzni vim.. kdyztak na ICQ..
(myslim tu opravu kol)

http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash

Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
JO v pohodě díky, máš s nim nějaké zkušenosti?? Za kolik to cca opravuje?? To víš vánoce atd.. takže to tam dám po novým roce.. Zítra dávám zimáky..ombre píše:2 Marťas: Štěpánovice jsou 7 km za Třeboní směrem na Č.B. Ale pokud to budeš chtít v nějakém brzkém termínu, bude chtít aspoň kilo navíc. Je dobrej, a má toho hodně.
Jestli to umí spravit? Zavolej a zeptej se.