tak tolko nedam za motor Go skusim kupin novy je to dost a este nemam zaruku ze to spravia dobre
 tak tolko nedam za motor Go skusim kupin novy je to dost a este nemam zaruku ze to spravia dobre  druha vec ako hovorite ked vidia ze im auto veziem do servisu tak zatvaraju servis
 druha vec ako hovorite ked vidia ze im auto veziem do servisu tak zatvaraju servis  ....
.... tak tolko nedam za motor Go skusim kupin novy je to dost a este nemam zaruku ze to spravia dobre
 tak tolko nedam za motor Go skusim kupin novy je to dost a este nemam zaruku ze to spravia dobre  druha vec ako hovorite ked vidia ze im auto veziem do servisu tak zatvaraju servis
 druha vec ako hovorite ked vidia ze im auto veziem do servisu tak zatvaraju servis  ....
....Zaruku by si každý servis mel nást ze zákona,m pokud přistoupíš na jejich podmínky abys ušetřil třeba 5 tis pak se nediv. Kupovat starší 4/7AFE z vrakáče je jízdenka do pekla - jestli si chces auto nechat a ne po koupi motoru ho prodávat udelej GO.Tukyno píše:No skoro mi oci vyskocili z jamoktak tolko nedam za motor Go skusim kupin novy je to dost a este nemam zaruku ze to spravia dobre
druha vec ako hovorite ked vidia ze im auto veziem do servisu tak zatvaraju servis
....
 pretoze motor mal len nieco cez 170 000 km a staral som sa on ako v prerinke pravidelne kontroly nieco buchotalo hned do servisu
 pretoze motor mal len nieco cez 170 000 km a staral som sa on ako v prerinke pravidelne kontroly nieco buchotalo hned do servisu 
 ?? tak na 100km 1 deci oleja
?? tak na 100km 1 deci oleja  

9malo ist do ameriky skoncilo cechach biokracia na slovensku je nieco krasne ) plus to auticko ma nove tlmice za 500 eur
 9malo ist do ameriky skoncilo cechach biokracia na slovensku je nieco krasne ) plus to auticko ma nove tlmice za 500 eur  kolesaa polovicu motora
 kolesaa polovicu motora  ...Po dalsom skumani mi mechanici zistili ze elektriku a motor ma dobry proste  bud zle sviecky,svieckove kable,zberac alebo ten palec...Vsetko som si objednal zajtra to ma prist tak som zvedavy :")
 ...Po dalsom skumani mi mechanici zistili ze elektriku a motor ma dobry proste  bud zle sviecky,svieckove kable,zberac alebo ten palec...Vsetko som si objednal zajtra to ma prist tak som zvedavy :") 
  Juro Sukeniku odkud jsi?
 Juro Sukeniku odkud jsi?
 malem mi smíchem vypadl telefon z ruky a dnes jsem si polil notebook kafem kdyz jsem si představil lojzu co mění svicky.
 malem mi smíchem vypadl telefon z ruky a dnes jsem si polil notebook kafem kdyz jsem si představil lojzu co mění svicky. 
 telefon se mi taky podařilo polejt pivem, vydržel ale co mě sere pěněženka... politá peněženka mě dokáže fakt nasrat...
 telefon se mi taky podařilo polejt pivem, vydržel ale co mě sere pěněženka... politá peněženka mě dokáže fakt nasrat...   taková peněženka milovaná od vietnámka hnědo-oranžová kůže supr color z antilopy a to zasraný pivo (dobrý) jí úplně zničí takže si musim kažej 1/2 rok kupovat novou... nechápu kde se tam to pivo nebo víno vzalo... grrrr ale prodávaj naštěstí pořád stejný, takže v poho
 taková peněženka milovaná od vietnámka hnědo-oranžová kůže supr color z antilopy a to zasraný pivo (dobrý) jí úplně zničí takže si musim kažej 1/2 rok kupovat novou... nechápu kde se tam to pivo nebo víno vzalo... grrrr ale prodávaj naštěstí pořád stejný, takže v poho  

Nebyl to olej, byla to voda, nebyly to komprese, byla to ovalita, o skladani nepadlo slovo a po proměření mikrometrem je tam maximální odchylka od vrtání 4 setiny a to v horní úvrati. Jinak to jsou 2 setiny. Dodám že podle manuálu je povolených 5 setin. To jen pro přesnost...libor12 píše:nedavno kdyz jsem se jednoho člověka ptal jak zjistil jestli komprese. jsou v pořádku a cim změřil ovalitu válců mi řekl ze tam nalil olej a honovani vypada od pohledu jak nové ,byl totiž u toho kdyz se motor poprvé skládalmalem mi smíchem vypadl telefon z ruky a dnes jsem si polil notebook kafem kdyz jsem si představil lojzu co mění svicky.