Zkušenosti

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
Letajicicestmir
Člen Týmu

Zkušenosti

Příspěvek od Letajicicestmir »

Zdravím všechny Priusaky ´jsem nový člen a zaroveň novy majitel Prius 2004 ,60000 mil dovoz z Ameriky.Jsem velmi spokojen s tímto autem .Chtel bych vas požadat o ňejake informace ohledne udržby. Kdy se mění olej v převodovce ,zda se da preinstalovat počitač na eu normu a jaka ma být pomocná baterie, mam tam Vatru a nekde jsem četl že pokud se neda original , může to dělat bordel .mockrat děkuji
aczasa
Věčnej rejpal

Re: Zkušenosti

Příspěvek od aczasa »

Cca 60 - 75 tisíc mil, nedá a Varta nevadí. Je tam nutné mit jen cokoliv spolehlivého na 12ti voltech s co nejmenší kapacitou (35 - 47Ah).
Back in Czech.
Letajicicestmir
Člen Týmu

Příspěvek od Letajicicestmir »

Díky ,ješte bych poprosil ,zda neviš o nějakém solidnim Toyota servisu (výmena oleje v prevodovce) a kde se da koupit za rozumnou cenu dily na Priuse( mot. Olej, svičky,destičky,koberce atd.)dekuji
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Záleží. Věci originál na www.originalniautodily.cz neoriginalni jinde. Servis třeba člen Idaho, možná i servisTomas oba spíše střední a jižní Čechy. ;-))
Back in Czech.
Cecilius
Člen Týmu

Příspěvek od Cecilius »

aczasa píše:Cca 60 - 75 tisíc mil, nedá a Varta nevadí. Je tam nutné mit jen cokoliv spolehlivého na 12ti voltech s co nejmenší kapacitou (35 - 47Ah).
Baterka s co nejmensi kapacitou? Proc?
(Jen me to zajima - elektrotechnik amater - vzdyt preci cim vetsi tim lepsi, ne?)
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ne. Tady opravdu ne. Tady pouze čím spolehlivější tím lepši. Protože je třeba jen na rozjeti systému a po tom již vše jede z trakční baterie. Takže pouze malá kapacita kvůli rychlosti nabíjeni a vysoká spolehlivost kvůli nechcipnuti v zimě atp. To auto nemá startér ani jiné věci přímo na baterii...
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Prius“