Zadušení motoru
Zadušení motoru
Zdravím vás jsem tu nový. Mám Toyotu Corollu E11 rok výroby 2001 1.4 vvti 71kw. Mám takový problém snad mi s tím někdo dokáže pomoc. Jde o to že v nižších otačkách (1500- 2500) se mi na první až třetí rychlostní stupeň při přidání plynu dusí. Motor se zasekne na např. 1500 otáčka a po chvíli se chytne a pak to zase jede. Svíčky jsem dal nový. U motoru jsem nezvyšoval výkon jediný co tam mám jiný je sportovní filtr, ale dělalo to i u origo filtru. A ještě další je že mi to žere olej ale s tím to nebude mít nic společnýho si myslim. Děkuji za odpovědi.
Re: Zadušení motoru
Zapalovací cívky. Můj tip.
- Ne2d
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
s olejem tu bylo řešeno vícekrát, zkus vyhledat, viz moje příspěvky cca 4 roky zpět..
Váha vzduchu? Řešilo se to tu několikrát, stačí pohledat, zkus ji vyčistit a uvidíš.
Holomek!
Klapka vycistena, vaha taky a nepomohlo to. Jeste muzu zkusit lambdu
Tak dneska se mi rozsvitila kontrolka motoru
Dobrý den,
mám stejný problém jako Vy.
V servisu mi přišli na odpadnutou lambda sondu. Vrátili ji zpátky, chvíli se stav zlepšil, ale po 200-300 km je to stejné.
Jedu 20-30 km, všechno ok. Pak najednou jako by někdo přiškrtil přívod paliva. Prostě přestane táhnout a jede na půl plynu.
Někdy začne po pár minutách sám zase přidávat.
Jindy ztratím trpělivost, podřadím, vyženu otáčky a snažím se ho nabudit. Někdy to trochu pomůže, ale auto se pořád trápí.
Pokud jste to nějak vyřešil, prosím napište.
Děkuji
Martin Ligenza
mám stejný problém jako Vy.
V servisu mi přišli na odpadnutou lambda sondu. Vrátili ji zpátky, chvíli se stav zlepšil, ale po 200-300 km je to stejné.
Jedu 20-30 km, všechno ok. Pak najednou jako by někdo přiškrtil přívod paliva. Prostě přestane táhnout a jede na půl plynu.
Někdy začne po pár minutách sám zase přidávat.
Jindy ztratím trpělivost, podřadím, vyženu otáčky a snažím se ho nabudit. Někdy to trochu pomůže, ale auto se pořád trápí.
Pokud jste to nějak vyřešil, prosím napište.
Děkuji
Martin Ligenza