Takže cesta do práce ok... ale vim, že z práce mi to řachne vždycky... když jedu z benzinky dolu, je tam i ten obyč plastovej-gumovej retardérek... a řach... no a už má člověk po náladě!!! "řeknu si a do piči.." doufám že sem nepolekal nějakou babičku, nebo psa, svlečnu... ne dobrý... a du si dát pivko na parkoviště, ale totál po náladě... já si připadám jak nějakej tester prototypu, i když se to prodává přes 2 roky... tohle je neuvěřitelný!!!

Včera sem posílal mý data a stížnost na přijímacího technika prodejci Subaru u Freye, kterej to posílá dál na centrálu Subaru Europe a snad i dál až do GUNMA japan... a sem fakt zvědavej co FHI na to???!!!! Nemyslej si snad že si budu kupovat jiný tuning tlumiče za vlastní prachy?? No to neexistuje... to radši zesměšnim XV na youtubu totálně... je mi to jedno, a divim se, že lidi jen kecaj a video nikdo nenatočil... to je pak k prdu jen hemzovat... musí se škodit marketingově

Tady cituju borce Dmitryho z subaxv-forum.com (listopad 2013) předpokládal, že subaru něco udělá.... NE zatim ne.... ale zpomalovací práh popisuje přesně. Zadní tlumiče napíču!!! BAD JOB!

Faktem je, že ne každýho kdo si koupí nový auto s tim, že podpoří např. kurva ekonomiku třebas Japonskou po Tsunami v dobrý víře.... nikoho by asi nenapadlo, že po tom, co zacvaká 650.000 a pod prachy, je jedno kolik.... se nespokojenej zákazník pustí do útoku proti svýmu vlastnímu autu- značce... ale nechápu proč by ne? Sračky si líbit nenechám... jestli ostatní jo tak ať... já teda ne... To sem si moh koupit cokoliv ojetýho co přejede retarder a vypadá k světu a na ekonomiku se vysrat!!!???
Kdysi se mi hrozně líbil Evoque... už ne... když projel kolem XV tak ne-e Evoque neni "Space Buggy" design XV je prostě zajímavější... a navíc toho místa pro zadní cestující... všude prostor...Space Buggy

Kolega, starší pán, co zná celicu, řikal, hele, to je ale mnohem širší a delší než celica... neni. jen zkresluje... hraje si s perspektivou... ten designer co zvednul XV z imprezy měl fakt dobrej nápad.