Zdravím fórum a hneď musím porposiť o informáciu ohľadom môjho problému s klimatizáciou. Máme mesačného aurisa hybrida a predvčerom nám začala blbnúť klíma. Prejavuje sa dvomi spôsobmi:
1. po "naštartovaní" trvá cca 15-20 sekúnd kým naskočí čokolvek na displeji klímy a aj potom ju treba aktivovať stlačením AUTO
2. pri akcelerácii, alebo jazde pod plynom cez výduchy na pravej strane vozidla vychádza horúci vzduch a je jedno na akú teplotu je klíma nastavená, a je tiež jedno či je dual alebo mono.
Chcel by som preto poprosiť o akékoľvek info, či sa z niečím podobným niekto z Vás už stretol. Servisný technik mi cez telefón nevedel poradiť, ani sa nikto v servise z ničím podobným nestretol, mám prísť osobne v pondelok poobede.
Ďakujem za akékoľvek info.
Klimatizácia Auris 2 Hybrid
-
- Člen Týmu
Re: Klimatizácia Auris 2 Hybrid
mesiac nové auto - do servisu oprava na záruku
to je moja rada
to je moja rada
-
- Člen Týmu
to mi je jasné, to aj idem v pondelok. len by ma zaujímalo či sa niekto z niečím podobným nestretol, nepočul
To může být od prkotiny jako špatně zacvakly kabel až po závažnou závadu na klima systému. To asi jen servis.
Back in Czech.
-
- Člen Týmu
dnes po absolvovaní servisu, skonštatovali, že sa pokazil motorček zmiešavača. objednaný nový a výmena 25.6.2014.
každopádne sa chcem opýtať ako dlho Vám nabieha klíma po naštartovaní? mám na mysli naskočenie displeja a zobrazenie nastavených teplôt a samotné fúkanie akéhokoľvek vzduchu. na moju otázku prečo tak dlho trvá (cca 20sekúnd po pípnutí READY), povedali, že je to normálne lebo si systém kontroluje okruhy.
každopádne sa chcem opýtať ako dlho Vám nabieha klíma po naštartovaní? mám na mysli naskočenie displeja a zobrazenie nastavených teplôt a samotné fúkanie akéhokoľvek vzduchu. na moju otázku prečo tak dlho trvá (cca 20sekúnd po pípnutí READY), povedali, že je to normálne lebo si systém kontroluje okruhy.
- marceltokar
- Manager Týmu
Na mojej benzínovej Corolle mi nabieha klima hneď po pretočení kľúčom, ani nemusí byť motor naštartovaný.
Corolla 1,6 Valvematic, 2013
http://www.spritmonitor.de/en/detail/606121.html
http://www.spritmonitor.de/en/detail/606121.html
peterbaca_sk píše:dnes po absolvovaní servisu, skonštatovali, že sa pokazil motorček zmiešavača. objednaný nový a výmena 25.6.2014.
Nabiha okamzite po startu i pri vyplem motoru chladi z baterek a display sviti
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní