žádný takový cákání jen tak... podvodník
 žádný takový cákání jen tak... podvodník   cheater, jinak je ale fotka MASSIVE
 cheater, jinak je ale fotka MASSIVE  neboli voholený koule
 neboli voholený koule   

jo a radši štíhlej zadeček... ne nafucklej
 žádný takový cákání jen tak... podvodník
 žádný takový cákání jen tak... podvodník   cheater, jinak je ale fotka MASSIVE
 cheater, jinak je ale fotka MASSIVE  neboli voholený koule
 neboli voholený koule   

Jj ve většine případů se zadaří a kombinací nahřívání, tlučení, a nakládání do odrezovače a kyseliny se dostane ven. Bohužel občas je kousek jako mel Gramo a to proste neslo. Po čtyřech dnech jsme začali řešit tehlu jinou...gramo píše:To je problemový šroub, jestli se dobře pamatuju, loni když mi Idaho měnil silenbloky na PUR se tenhle šroub nepodařilo dostat z těhlice ven. Nakonec to dopadlo tak, že naštěstí našel jinou těhlici.
ten mi dal taky brutálně zabrat, ale kombinací vhodných nadávek, nahřívání a velké palice jsem ho nakonec ven dostal, jen bacha ať si ten konec neroztlučeš

celkem mě to překvapilo, tenhle šroub se dal podat u mě fakt lehoučce... vůbec se nebránil... jako novej, trochu orezlej, ale což... a vyndavat těhlici zbytečně tak to už vůbec ne-e
 celkem mě to překvapilo, tenhle šroub se dal podat u mě fakt lehoučce... vůbec se nebránil... jako novej, trochu orezlej, ale což... a vyndavat těhlici zbytečně tak to už vůbec ne-e ale žádný sundavání těhlice nemuselo bejt... kvalitní práce
 ale žádný sundavání těhlice nemuselo bejt... kvalitní práce

nedá.uruem píše:A ještě otázečka dá se posadit komplet pětka na nápravu z 6g ? Mám právě doma jak 5g Gti tak 6g a přemýšlím na co jí posadit.