celiciny kalhotky (spodky)
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: celiciny kalhotky (spodky)
Microne, neber to všechno tak vážně To je jasné, že bys nehořel. Bylo to psané v nadsázce.
Toyota Celica GT, ST202, 3S-GE (129 kW)
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Progress: Konečně se skládá a brzy vyjedeme ))
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Díky Včera poprvé dosedla na kola Zítra bych měl jet na technickou a budeme v provozu.
Jen pro zajímavost. Včera jsem se bavil se známým, který koupil v roce 1994 fungl novou celicu GT a o něco později GT4. Má je do dnes v TOP stavu. Tvrdil mi, že cena GT byla cca 890 000 ,- a GT4 o milion více..:Docela mi to vyrazilo dech. Máte někdo nějaké info o původních cenách? Tohle je z doslechu, takže beru s rezervou
Jen pro zajímavost. Včera jsem se bavil se známým, který koupil v roce 1994 fungl novou celicu GT a o něco později GT4. Má je do dnes v TOP stavu. Tvrdil mi, že cena GT byla cca 890 000 ,- a GT4 o milion více..:Docela mi to vyrazilo dech. Máte někdo nějaké info o původních cenách? Tohle je z doslechu, takže beru s rezervou
Radost pohledět, tak přeju i radost za volantem.
Nemá náhodou červenou GT4? kdysi jsem jednu u Mohelnice potkal.
Nemá náhodou červenou GT4? kdysi jsem jednu u Mohelnice potkal.
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Biscuit: No tak to máme sakra drahé vozy
gramo: Díky, už se těším jak malý kluk. Má obě červené Jen tou, kterou jsi potkal nebyla GT4 ale s nejvyšší pravděpodobností pouze GT v GT4 kabátku. Nevím, proč měl tu potřebu tohle dělat, když má doma i GT4. GT4 má najedo 150 tis, co mi tak říkal.. GT jezdí dnes a denně. Ale je jako nová (všechny díly origo. Každé ramínko má svou barvičku..Prostě si s tím hraje. S GT4 prakticky nevyjíždí...Viděl jsem ho v ní jednou jedinkrát. A to byl velký svátek
gramo: Díky, už se těším jak malý kluk. Má obě červené Jen tou, kterou jsi potkal nebyla GT4 ale s nejvyšší pravděpodobností pouze GT v GT4 kabátku. Nevím, proč měl tu potřebu tohle dělat, když má doma i GT4. GT4 má najedo 150 tis, co mi tak říkal.. GT jezdí dnes a denně. Ale je jako nová (všechny díly origo. Každé ramínko má svou barvičku..Prostě si s tím hraje. S GT4 prakticky nevyjíždí...Viděl jsem ho v ní jednou jedinkrát. A to byl velký svátek
Katalogová cena Celicy 2.0 GT pro ČR, rok 1997 - 1 045 000,- KčPaul87 píše:.... Máte někdo nějaké info o původních cenách?
Auto máš opravené nádherně , začínáš šlapat na paty Kubrtovi
Naposledy upravil(a) Joey dne čtv 15.05.2014, 14:10, celkem upraveno 1 x.
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Joey:
To je sakra cena...Docela hledím Na Kubrta se nehrabu. Ten tomu dal ještě více péče. PerryCz to samé.. Jinak zatím není hotový předek a karosařina. Cesta teprve započala
Na autě to vidíš, jen když se pod ním plazíš
To je sakra cena...Docela hledím Na Kubrta se nehrabu. Ten tomu dal ještě více péče. PerryCz to samé.. Jinak zatím není hotový předek a karosařina. Cesta teprve započala
Na autě to vidíš, jen když se pod ním plazíš
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes konečně po dlouhém čekání Celicu projel. 3 x hurá
Mám dnes také pár zajímavých fotek:
1. Aneb "FOUR" mi přijel vrátit moje vypůjčená kola, zatímco jeho byla na laku..
2. GT4 musí vrátit mému GT, co mu patří Kola přehozena..
3. Audi Quattro shání novou střechu...Zkoušíme napasovat GT4
Mám dnes také pár zajímavých fotek:
1. Aneb "FOUR" mi přijel vrátit moje vypůjčená kola, zatímco jeho byla na laku..
2. GT4 musí vrátit mému GT, co mu patří Kola přehozena..
3. Audi Quattro shání novou střechu...Zkoušíme napasovat GT4
moc pekna foura ... )
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Sakryš to je kumulace zajimavych aut . S tim "fourem" prijel ten, ne, Kankunnen ? , podle toho knira
Napadlo mě totéžbiscuit píše:budu se rouhat, ale super quattro!
Pěkná obě auta i ta garáž se sbírkou věnců.
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kníra borec nemá To je flek na skle
Jinak Quattro je tam ještě jedno a mnohem mnohem vymazlenější...V podstatě kompletní replika originálního rallye quattra S1 (snad brzy vyjede, už je stavěna 5 let).
Shrnuto podtrženo: V garáži bylo quattro x 2, Celica GT a GT4
Kamarádi jsou hold na němčoury
Jinak Quattro je tam ještě jedno a mnohem mnohem vymazlenější...V podstatě kompletní replika originálního rallye quattra S1 (snad brzy vyjede, už je stavěna 5 let).
Shrnuto podtrženo: V garáži bylo quattro x 2, Celica GT a GT4
Kamarádi jsou hold na němčoury
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak přátelé Pro mě je renovace zadnice u konce, tak dávám poslední fotky kalhotek po 14 denním testování.
Vlastní silentbloky pracují jak mají, plechy kolem kotoučů také, plech nad koncovým tlumičem made in Catia také bez problému
Pomalu se tedy začnu soustředit na předek, kde mě začínají zlobit tlumiče, a ozývá se přepákování mezi tlumičem a příčným ramenem.
Takže přidávám poslední fotky a doufám, že budu brzy moci přispět i do jiných témat Díky všem za rady a pomoc + náhradní díly atd atd
Vlastní silentbloky pracují jak mají, plechy kolem kotoučů také, plech nad koncovým tlumičem made in Catia také bez problému
Pomalu se tedy začnu soustředit na předek, kde mě začínají zlobit tlumiče, a ozývá se přepákování mezi tlumičem a příčným ramenem.
Takže přidávám poslední fotky a doufám, že budu brzy moci přispět i do jiných témat Díky všem za rady a pomoc + náhradní díly atd atd
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to dokonale, ale mam dojem že sem pod mikroskopem našel pár smítek prachu, když sem tu fotku zkoumal detailně--- to by nemělo bejt a ha tak to bylo na mým monitoru, tak je to v pohodě
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++