zrcatko

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

zrcatko

Příspěvek od Petr »

ahoj lidi nemate někdo na celicu st182 levý zpetny zrcátko přestalo mě vyhřívat elektrika do něj jde ale nefunguje
kdyby někdo něco měl nebo věděl tak se ozvěte díky petet.h@seznam.cz
tel777232117
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: zrcatko

Příspěvek od garfielld »

Petr píše:ahoj lidi nemate někdo na celicu st182 levý zpetny zrcátko přestalo mě vyhřívat elektrika do něj jde ale nefunguje
kdyby někdo něco měl nebo věděl tak se ozvěte díky petet.h@seznam.cz
tel777232117
tak trochu OT, ale jaxe zapíná to vyhřívání zrcátek? na 1,6 sou bez něj, ale mám tu zrcátka z 2,0 a ty to maj, takže bych si to zapojil
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to garfield - vetsinou to byva kdyz zapnes vyhrivani zadniho skla tak se zahrejou i zrcatka ( aspon u Camry to tak je) ale nevim jestli tam jsou spravny kabely. Ja mam zrcatka z 1,6 a mam je elektricky ovladany, tak nevim proc uz tam taky nemohli nacpat spiralku s odporem :twisted:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

jo, je to tak aspoň u 5.g, že když zapneš vyhřívání zadního okna tak se zapne i vyhřívání zrcátek
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Jo, ale myslím že to bylo pouze u dvoulitrů
RAV4 D-CAT
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Bylo to myslim taky jen u 2.0, i kdyz nechapu proc se ty auta lisej vetsinou maji 1,6 manualy bez vyhrivani a ja mam elektriku bez vyhrivani, nebo proc nemam zadni sterac a odstrikovac a ostatni ho maji. Nechapu
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Je to stupněm výbavy.
RAV4 D-CAT
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Pavo.B. píše:Bylo to myslim taky jen u 2.0, i kdyz nechapu proc se ty auta lisej vetsinou maji 1,6 manualy bez vyhrivani a ja mam elektriku bez vyhrivani, nebo proc nemam zadni sterac a odstrikovac a ostatni ho maji. Nechapu
sorry, že to tak řeknu, ale holt máš asi víc social edition než já:) já mám el. zrcátka i zadní ostřikovač(sem si ho všiml až nedávno a to už to auto mám 2roky :lol: ) i stěrač, a mám i přípravu na mlhovky(když sme to koupili tak tam nějaký byly ale byly otřesný), ta 2,0 vůbec to kolečko na páčce na přední mlhovky nemá. A jako bonus je na prdeli to otřesný "křídlo", jediněj důvod proč mi nevadilo je, že na něj dou sqele pokládat půlitry:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ja mam original mlhovky, vypadaj skvele a takovy to zadni kridlo co nastavuje kufr - takovy to nejmensi, nejplacatejsi.
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

jsem rád že jste si to tady vysvětlili ale opravdu nikdo neví kde ho sehnat krom originálu v toyotě....díííííííííík
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Proc rovnou schanis zrcatko, hledal si pricinu? nejspis jo a prisel si na neco? pokud jde do nej elektrina tak bude neco s tou spiralkou nebo odporem, kterej tam myslim je (nevim jiste). melo by to tak fungovatna principu odporu. Jinak to sezen nekde na vrakaci.
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

ja vím čím to je je to v tom zrcátku asi ten odporovej drát přerušenej ale to je zality na tom zrcátku k tomu se nedostaneš tak jedině nový zrcátko a ne celý i z držákem tak se tu ptám jestli to někdo nemá volny z nejaké havárky chápeš?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Nevedel jsem ze se to neda rozebrat- jeste jsem se v zrcatkach nekuchal, ale nikdo se ti neozyva , tak to asi nikdo nema. Me bylo hned divny proc bys schanel cely zrcatko- i kdyz to bys mozna sehnal rychlejc. A ty schanis jen zrcatko. Ta cestina je hrozna- zrcatko a zrcatko a stejny to neni :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Celica“