vnitřní zpětné zrcátko

vše ohledně modelové řady Celica
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

vnitřní zpětné zrcátko

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

měl bych dotaz - dá se nějak rozebrat, když potřebuju vyměnit zrcátko uvnitř? zezadu je sice šroubek, ale když jsem ho vyšrouboval tak se nic nestalo, ten plast je vcelku slisovaný. poradí mi někdo jak dovnitř, aby to bylo ještě stále použitelný? :roll:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Musíš to natáhnout dovnitř. OPATRNĚ!! je to plast a ten se trošku natáhne, ale musíš velmi opatrně. Ty jsi již sehnal vnitřní zrcátko, origo, nebo jsi nechal vyříznout sklo?
RAV4 D-CAT
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Radus2,0Gti píše:Musíš to natáhnout dovnitř. OPATRNĚ!! je to plast a ten se trošku natáhne, ale musíš velmi opatrně. Ty jsi již sehnal vnitřní zrcátko, origo, nebo jsi nechal vyříznout sklo?
mám origo, ale to zrcátko (sklo) je dole a na boku oloupaný. kdyžtak ti to o víkendu vezmu ukázat jesli pojedu do popek. teď jdu na tu nádrž a elektriku,snad se podaří :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Jo držím palec.
RAV4 D-CAT
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Radus2,0Gti píše:Jo držím palec.
Asi jsi ho držel, podařilo se a už má vyměněnout tu trubku do nádrže. Bylo to celkem jednoduchý :) Však ti pak sám napíše :lol:
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

tak to je DIV. Né je to šikovný chlapec, asi z něho něco velkého bude, pokud ho něco malého nesežere :bigups:
RAV4 D-CAT
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Radus2,0Gti píše:tak to je DIV. Né je to šikovný chlapec, asi z něho něco velkého bude, pokud ho něco malého nesežere :bigups:
:shock: NĚCO :?: :?: to snad nemyslíš vážně, ještě na mě volat něco :D
jinak věř tomu nebo ne, už jsem vyřešil i problémy s elektrikou.. co vše dokáže rozpojený konektor pro uzemnění asi 5ti kabelů.. :twisted:
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

jo jinak k zrcátku jsem se ještě nedostal, ale na něho taky přijde řada :)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

o té kostře jsem ti to říklal :banana:
RAV4 D-CAT
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

a já to neříkal protože sem to nevěděl :twisted: ale bylo jasný že je někde něco polámanýho a aby to fungovalo tak se to musí opravit :roll:
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Radus2,0Gti píše:o té kostře jsem ti to říklal :banana:
jj vím že jsi to říkal, ptže v celice je spousta věcí ovládaných přes kostru :onfire:
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Jo a když to nefunguje tak to zhoří a je z kostry kostlivec :) :D :) :D :) :D
RAV4 D-CAT
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

A ten špígl již máš??? :mad:
RAV4 D-CAT
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Radus2,0Gti píše:Jo a když to nefunguje tak to zhoří a je z kostry kostlivec :) :D :) :D :) :D
pán má nějakou dobrou náladu.. to se to píše z práce :?

Radus2,0Gti píše:A ten špígl již máš??? :mad:
mám, dokonce i sklo venku, ale bude problem ho nechat někde udělat, je totiž do konusu - nahoře široký, dole úzký :( :cry:
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

I tohle téma sem našel... :lol: tak ho renovuju... měl bych chuť v nejbližší době- to jest u mě v tomhle zasraným vyjebaným vedru počítám, že tedy tak do prosince k vánocům... zájem o tenhle produkt:
http://www.kamikaze.com.hk/product.php?id_product=13
už pomalu nemam co vymejšlet za zlepšováky- estetický... ale pořád jsou micro-chybičky :lol: prostě ten světlej kryt zrcátka mi esteticky vadí... a tenhle carbon by mi bodnul.... zkoušel jsem to přelepit carbonem, ale to neni možný, povrch zrcátka je hrubej... nende to :lol: a tak jediný řešení je tenhle super carboš kryt... jo stojí to jako kapota myfuna (1000,- za kus plastu doprava free) :lol: ale to byl extrem... jo cena je trochu extrem stejně, ale prostě kdyby to chtěl ještě někdo n celicu... a má paypal účet (sem línej si ho zařizovat- jsem jen na Ebanking a nic jinýho nechci... ) tak bych poslal love a ten dotyčnej- carbon maniac jako já by to cvaknul-objednal 2x... :listen: classic "black carbon cover" aaa nebo je někde nějakej jeliman v EU co tohle umí? za lepší lováčky??? asi těžko... hong-kong-king-kong :lol:

tady je foto z debilu pro pochopení...rušivýho mirror elementu
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“