Jelikož mám dneska volno, tak jsem si včera koupil 4 ks kuřecích stehýnek, podélně jsem je rozkrájel tak, aby maso drželo na kosti a vetřel sůl, pepř a trochu česnekové marinády. Dneska to hodím na pánev a uvidím, co se z toho vyvrbí. Určitě ale mňamka
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
CharlieCh píše:Jelikož mám dneska volno, tak jsem si včera koupil 4 ks kuřecích stehýnek, podélně jsem je rozkrájel tak, aby maso drželo na kosti a vetřel sůl, pepř a trochu česnekové marinády. Dneska to hodím na pánev a uvidím, co se z toho vyvrbí. Určitě ale mňamka
Já jsem nevěděla, že mi přijedeš uvařit =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
CharlieCh píše:Hele, Artie, už jsem sedal do auta, abych ti ten oběd dovezl, ale zaboha jsem si nedokázal vybavit, ve kterém okrese "Jak kdy " leží
to jak kdy zrovna občas leží i v Tvém městě =))) někdy až tam budem, tak doufám, že nás pozveš s TheEaglem na oběd dneska to jak kdy leželo v Brně...to bys měl kousek =))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Artie píše:to jak kdy zrovna občas leží i v Tvém městě =))) někdy až tam budem, tak doufám, že nás pozveš s TheEaglem na oběd dneska to jak kdy leželo v Brně...to bys měl kousek =))
Sakra sakra, široký to záběr studentky , ovšem s TheEaglem a zajisté s celdou jsou vzdálenosti hnedle kratší
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Artie píše:to jak kdy zrovna občas leží i v Tvém městě =))) někdy až tam budem, tak doufám, že nás pozveš s TheEaglem na oběd dneska to jak kdy leželo v Brně...to bys měl kousek =))
Sakra sakra, široký to záběr studentky , ovšem s TheEaglem a zajisté s celdou jsou vzdálenosti hnedle kratší
No a to Ti v tom jak kdy ještě chybí Praha, odkud teď zrovna píšu a samožejmě že s nima dvěma to jde hnedle "rychle" kamkoli takže..co bude s tím vnucením se k Tobě na oběd? =DDDD