Graf 3SGTE

vše ohledně modelové řady Celica
Uživatelský avatar
Doky
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1163
Registrován: pon 02.01.2006, 18:15

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od Doky »

Na fóru jsem nějak přestal být již nějak aktivní protože jsme pochopil že většina věcí tady není tak jak má být a lidi kteří tady dělají auta více nakecají jak udělají : :D .Jiné je vědět a jiné je udělat a dokončit. Myslím že jsem měl zkušenost vesměs skrz nejznámější osoby které se na fóru vyskytují.A rozhodně si myslím že na fóru je kopec odborníků :P ale žádnému z nich bych již vážnou práci nedal dělat . Radši si s nimi dám kávu.....a budu se bavit.

Sám jsme si zažil investici více jak půl miliona která skončila naprostým nesmyslem a ztrátou soudnosti :-)

Ohledně Krosmena musím na rozdíl od výše uvedených uvést! Mně práce udělal sic ze zpožděním ale udělal a stran kvality zatím nemůžu říci že špatně. Pak se dostal do potíží které nyní asi všichni uvádíte a auto nebyl schopný dodělat a dodělávalo se k uložení na,,špalky" bez dokončení stran ECU již mimo něj. V průběhu cca 3-6 měsíců vše uvedu po zhodnocení a kontrole jeho prací nestrannou firmou.Soudím do podzimu to stihnu . Nesoudil jsem se s ním domluvil jsem se s ním a byl jsem taky jak i vy nyní informován o daném dluhu který způsobil ,,druhotnou" platební neschopnost.....Ke mně se zachoval oproti tomu co píšete korektně.

I napr.Komanchovi který se mi snažil pomoci s dodávkou dílů na veterána se stalo že mi ze států proto že mu skrachoval kontakt v USA část dílů nedodal a pak žel nastalo to že měl osobní potíže a neozval se, nastala komunikační díra a já měl auto na zvedáku. Přišel jsem taky o peníze a platil jsem ,,penále" v servise za to že museli 2x dělat zborku a rozborku a auto přesouvat atd. atd. a zničil se mi celý plán renovace auta.Skluz který mi nastal mně stál v podstatě sezonu....A vypadal jsem jako naprostý debil. To jsem do něj měl na webu kopat? Stane se a budu to muset rěšit ,ale takhle?

Pamatujte jednu zásadní věc. Kdo je mrtvý neplatí a vy si podle mně s laskavostí tak trochu kopete do mrtvoly. Možná jsem bláhový ale myslím si že 20 tisíc Krosmen vrátí obzvlášť když to má soudem nařízeno. Nevím co udělal Perrymu viděl jsem jeho auto před 2-3 lety v areálu v Dobříši....?Fórum jako takové nikomu z nás auto neopraví a věřte že nikoho kdo má živnost fórum neuživí. A úrověň fóra a informace z něj jsou jsem z vlastní zkušenosti mizivé asi je to tím že jsem už za obdobím které se nazývá performance tuningem:-)

P.S.Kvůli 20 tisícům museli proběhnout 3 soudy? Nechápu.
P.S.S. Kubi myslím že Ty jsi rozflákal jen na změnách v časové osi ,,výmyslů " jak vylepšit 1,8 Kurbomotor více jak oč se tady soudil a za to by jsi taky měl dostat osobní pokutu na fóŕu a zaplatit do kasičky:-) a ,,okno" by tady muselo být kur.... velké :-) nejen na Krosmena :-) s jeho živností.Mimochodem auto s 1,8 Kurbomotorem předpokládám ještě 2 roky jezdit nebude :-( Připomíná mi to jednu nejmenovanou příšeru :-) kterou mám v garáži. Nebo již jezdí nesledoval jsem to:-(.Byl bych rád a přišel bych se kouknout s veteránem i na TA.
Nějaké ty auta doma jsou.
Uživatelský avatar
Kubrt
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1559
Registrován: úte 27.11.2007, 11:19
Bydliště: Vyskov

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od Kubrt »

TA je schovana v garazi v suchu a teple a hromadi se kolem nej spousta veci co kde se na netu objevi. Priznam se ze kdyby se objevil slusny kupec muze si to vsechno odvezt, mista, casu malo a jak jsi radil Stepanovi je lepsi se na to vykaslat. Mam i trochu jine starosti (pekne starosti) takze je to pro me spis ulozenka nez ze bych s tim vyjel driv nez ve 40. Uvidime jak se to vyvine kazdopadne se nebojim rict ze klidne zmenim nazor a dam to do inzerce.

Co se tyce 1,8 sem se zarekl ze se o tom bavit verejne nebudu, ale nemyslim, ze by to bylo tak strasne. Porad se drzim puvodniho planu co s celym autem i kdyz jedna vec ktera mi ted s odstupem casu malinko vadi tu je. Bohuzel vychazi z moji nevedomosti a toho ze jsem si nektere veci co jsem si precist mel neprecetl a naopak. Ostatne spolu to muzem klidne probrat, nekdy nekde ... treba na slovakach na srazu.


Co se tyce Krosmena je to darebak a basta :D On moc dobre vi co udelal a co jak dela ....

pro nekoho je 20 litru jeste kdyz si je musi pujcit dost a nediv se ze tri soudy. Evidetne chvili trvalo uznani zavazku atd. A pro nekoho muze byt 20 tisic jen utrata za trochu zabavy, Rozhodne v obou pripadech kdyz te o ne nekdo pripravi budes tak jako tak nasranej ... Resi se tu kvalita prace, dilu, lzi a alibismus, to ze nekomu dluzi prachy a je vlastne po krk zadluzenej se sem primotalo nahodou a je ciste jeho vec ... Jiste se najde i hodne "spokojenych" zakazniku. Bohuzel od toho mezniku, kterym je druhotna platebni neschopnost to nejspis zacal pekne odrbavat ...

Tohle tema nejspis pochopi jen ti co to sleduji uplne od zacatku a vi ze to souvisi s vice tematy a predmetem nejsou penize co petr dluzi, takze je jasne ze to muze na prvni pohled pusobit divne az pranyrsky ... a chvalit ho vsude a pomahat s reklamou mu urcite nikdo aby splatil dluhy nebudem ze ne? A nebo ty jeho pokusy jak kde koho ojebat budem tise tolerovat a reknem si to jen mezi sebou a kdo se chytne ma smulu?
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Uživatelský avatar
Doky
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1163
Registrován: pon 02.01.2006, 18:15

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od Doky »

Na srazy asi chodit nebudu, jezdím spíše s veteránem na takové akce kde je klid a kochám se.

,,Tohle tema nejspis pochopi jen ti co to sleduji uplne od zacatku a vi ze to souvisi s vice tematy a predmetem nejsou penize co petr dluzi, takze je jasne ze to muze na prvni pohled pusobit divne az pranyrsky ... a chvalit ho vsude a pomahat s reklamou mu urcite nikdo aby splatil dluhy nebudem ze ne? A nebo ty jeho pokusy jak kde koho ojebat budem tise tolerovat a reknem si to jen mezi sebou a kdo se chytne ma smulu"

Příjde mi to takové že bychom se vůbec neměli vyjádřovat a ty nevím zdali jsi měl něco dělané od Krosmena, pokuď ne tak podle mně absolutně nekomentovat a vyjádřit se jen k věcem které jsem sám zažil.Víš sám jaké je to jedna řekla druhá přidala a 3 znegovala.

To je jak jsme si koupil já blb od člověka na inzerát kola a v BMW mi natočili jak jsou nakoplé že mi to na mojí 4kolku nedají a že je musím dát srovnat, slušně jsem mu napsal že bych byl rád kdyby zaplatil rovnání když v inzerátu napsal že jdou netklé:-( a v předávacím protokolu uvádí že nebyly opravované.Možnost kontroly? .....na to mi řekl že v servisu mi můžou natočit jakékoliv kolo stejné a druhá varianta byla že jim kolo padlo.....myslíš že se na to něco dalo říci?:-)

Ahoj a popravdě já jsem TA22 a TA28 vzdal.
Nějaké ty auta doma jsou.
Uživatelský avatar
Kubrt
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1559
Registrován: úte 27.11.2007, 11:19
Bydliště: Vyskov

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od Kubrt »

a ja jsem si rikal ze tohle forum usetrim svych zkusenosti s Krosmenem ... nastesti nejde o moje auta a praci na mych vecech ale jako primy svedek si myslim, ze to co si o nem myslim staci :wink:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Uživatelský avatar
PerryCZ
Věčnej rejpal
Příspěvky: 678
Registrován: pon 12.05.2008, 11:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od PerryCZ »

Obrázek

Doky, prosim nechtej abych na tebe zmenil svuj nazor. 20 tis je pro nekoho dost a dokaze to zlomit vaz. Ta fotka je celika ktera kvuli tem "babkam - jak ty rikas" stala 2 roky a rezla a rezla az skoro uhnila, ted je u me na rozebrani a aspon ty veci ktere jsou v poradku jdou dal do celik co jezdi, mohla i tahle. Byli dva lidi co mu poslali ty penize na tlumice.

Co krosmen provedl me si muzem spolu bodebatit, Kriz je velky alibista a nechci tady zacit debatu o ho*ne do ktere kriz by zacal psat, myslim ze on moc dobre vi co u me celici chtel ojebat a ojebal. Vi to on vim to ja a ja jeste myslim ze nevim vsechno. Kdyz jsem chtel pomoc od nej aby mi poupravil co pokurvil tak bud to ojebal jinak nebo si to nauctoval znova, dalsi vec je ze kdyz se vyskytl dalsi problem tak se uz nechtel semnou znova sejit aby to opravil. Od te doby na nej se*u. Jelikoz mi jeste ani nevolal a ani nepsal aby zjistil co posral soudim ze on to vi moc dobre.
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Uživatelský avatar
PerryCZ
Věčnej rejpal
Příspěvky: 678
Registrován: pon 12.05.2008, 11:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od PerryCZ »

a to nemluvim o tom co pise na verejnych siti, myslim, ze na to, ze nema na splatky pohledavek, si uziva v celku bez starosti, nebo aspon takovej dojem z toho mam. Clovek co dluzi nekolik desitek ne-li stovek tisic, si takhle neuziva. Jo pardon - kozeny krejci jsou vyjimka :-P
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Uživatelský avatar
TomasGT20
Věčnej rejpal
Příspěvky: 608
Registrován: úte 31.03.2009, 15:22
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od TomasGT20 »

Doky, poradne si precti muj první post. Z me strany zadna komunikacni dira nenastala, mozna tak nastala dira u Krosmena, který proste nereagoval, vse chce nechat vyhnit a k nicemu se nestavi. Ja si myslim ze jsem udelal maximum pro to abych to vyresili bez soudu a podobných hovadin, apeloval jsem na Krosmena co to slo.
Ja jsem taky ty peníze na tlumice mel pujcene a abych řekl tomu kdo mi je pujcil, no vite tady někdo mi dluzi prachy a protože on mi je nechce dat, tak ja na vas seru, mate proste smulu a ja vam to ted platit nebudu. To ti prijde normalni ? Musel bych se hambou do země propadnout. Jak rikam zkousel jsem se s nim domluvit i na splátkách, protože chápu ze se mohl dostat do problemu. Bohuzel ani ke splatkam nedoslo, protože proste uz se mi ho nepodarilo kontaktovat, toto jsem psal uz v prvním postu.
Asi jste s krosmenem kamaradi, tak se snazis ho tady trochu obhajovat, nicmene v tomto pripade si zadnou obhajobu nezaslouzi.
Jak vidíš ja jsem se drzel téměř tri roky nez jsem to tady na forum napsal, daval jsem panu Krosmenovi dost casu aby ty věci doresil, bohužel z jeho stranu 0 bodu za snahu.
Jak jsem psal v prvním postu po Krosmenovi jsem chtěl uhradit pouze peníze za tlumice, nikoliv další naklady které jsem mel spusobene tim jeho jednanim!
Poradne si to precti Doky.
Nemam ani trochu cerne svedomi v tom, ze jsem neudelal maximum pro to abych se s Krosmenem domluvil, myslim ze spousta lidi by tolik trpelivosti jak ja nemely.

Krosmena sice nezivi toto forum, ale jsou i jina fora kde by mozna radi vedeli jak se pan umi chovat. A tech lidi co si to precte je jiste dost. Nechapu jak Krosmen muze psat takove věci......

Vim o dalším clenovi který ma uplne stejne problémy jak ja, akorát ho tady nebudu jmenovat, ja se vyjadřuju jen k tomu memu. At si to sem napise když tak on sam.

Bohuzel soudu musí byt několik, protože Krosmen nereagoval na zadne vyzvy k nicemu se nevyjadroval, takze vždy musela uběhnout zákona lhuta po kterou se cekalo jestli pan Krosmen nezacne konat.
Pro me je 20 000 dost, dokazu si představit spoustu věci které si za to koupim. Navíc platim sam byt a všechny naklady s tim spojene a zivil jsem ještě do nedavna (studovala VS a je to asi mesic co si nasla praci) pritelkyni a to vse z jednoho prijmu. Tudiz usetrit na tlumice jaksi není uplne sranda. Pro me to znamenalo peknou ranu pod pas a to jak me Krosmen nechal v tom srabu a uplne se na me vysral, to mluvi za vse.

Jinak exekuce je jiz par mesicu v behu a Krosmen stále nezaplatil a jak jsem psal, exekutor mi řekl ze proste Krosmen zadny majetek nemá, pan si to totiž asi stihl všechno prepsat na jiné osoby, v tom jak ojeb*vat lidi je fakt dobry , to se musí uznat.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Uživatelský avatar
Doky
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1163
Registrován: pon 02.01.2006, 18:15

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od Doky »

Musím uvést věci na pravou míru.Krosmen je člověk který mi dělal auto a nedokončil ho podle mých představ / já mám své požadavky nastaveny všebecně trochu jinak kvalitativně/ s tím že přišel o prostory v kterých ho měl dodělat tudíž nenaplnil smlouvu o dílo v plném rozsahu.... proto na podkladě jednání to rešil jinak se mnou osobně.Hodně věcí již předělával na autě již za čas kdy auto plně ve fázi EVO 3 stavěl on!!!K dané situaci jsem se vyjádřil že se mi práce na autě v tomto období zamlouvali a byly vesměs v pořádku.A že dojde na kontrolu nezávislým subjetem jsme napsal taky.V současnosti nemám u něj žádné auto a ani žádné auto u něj neplánuju mít.Tudíž nemám naprosto žádnou logickou eventualitu pro kterou bych měl jakkoli ho obhajovat.Napsal jsem a za tím si stojím že ke mně se zachoval v rámci možností které mi nastínil korektně.To je vše.Krosmena a jeho život a prezentaci na soc. sítích nehodnotím nesleduju ji nezajímá mně.

Nemůžu soudit Tvou finanční situaci a nákup podvozku XYZ, ani komunikaci kterou jsi měl s Krosmenem Thomasi.Mrzí mně že jsi se dostal do potíží ale chápu že ve ,,žluči" při jednání které popisuješ že jsi to zvěřejnil ale podle měn ti to žel situaci nevyreší.Komunikační díru si nemyslím že vyvolá člověk který zaplatil ale naopak ten který něco nedodal.Nepochybuju že jsi učinil veškeré kroky adekvátně před a i v rámci soudního řízení.Ale opět závěrem v podstatě konstatuješ že převedl majetek atd. .........opět forma která jen na něco odkazuje a nic nereší.Tohle jsou věci právní tohle na tento web skutečně nepatří o tom jsem se bavil.Vím přišel jsi o peníze popravdě i když jsem postřehl náznak i od Perryho že pro mně asi 20 tisíc tolik neznamená , chci Vás kluci ubezpečit že každá koruna která je poctivě vydělaná má svoji cenu!!!Mně nevyjímaje i když se pohybuju možná v jiných relacích!!! Můj příběh je jinej ,,Mnoho psů jistá zajícova smrt a můžou to myslet jakkoli dobře " přišel jsem taky v podstatě o desítky tisíc při stavbě auta které leží ladem.Stran vyjádření se o exekuci, soudu, co kde komu zničil je velice obtížné se dopátrat toho kdo a čím pochybil.Chápu že je asi zapotřebí dle Vás na to poukázat ale jak vidíte i nějaký člen zas říká že s Krosmenem neměl finační problémy a i s jeho prací byl spokojený.

To že fórum nemůže živit nikoho stran servisu si myslím.A pokuď máte minimální ekonomické povědomí tak mi dáte kluci za pravdu.
Tak a opět na rok se odmlčím:-) a ta stříbrná je to škoda.Ahoj kluci.
Nějaké ty auta doma jsou.
Uživatelský avatar
TomasGT20
Věčnej rejpal
Příspěvky: 608
Registrován: úte 31.03.2009, 15:22
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od TomasGT20 »

O tom co na toto forum patri a nebo nepatri bychom mohli diskutovat, ja jsem jenom popsal svoji situaci, od zacatku do "konce".
Ja jsem napsal ze ASI prevedl majetek, to je moje dedukce, kdyz neni co brat a pritom majetek ma.
Verim v to ze Krosmen ma i spokojene zakazniky,z neceho zit musi ze. Pouze zde ale komentuji moji zkusenost s timto panem.
To ze ty jsi Doky projel tolik penez na svem projektu je ale neco jineho jako v mem pripade. Ty jsi sel do veci neodzkousene, byl to projekt u ktereho se dalo cekat ze budou potize protoze nikdo od nas v CR to jeste takto nedelal. Jenze ja poslal penize a nedostal ani penize ani tlumice. V mem pripade je ta vec strasne jednoducha.
Je jiste ze kdyby se Krosmen choval spravne, tak by se nic z toho co tady je ted nikdy neobjevilo, protoze by nebyl duvod.
A to ze lide pisou ze Krosmen se chvali na fb jak ma to ci ono, ze planuje to a to je proste vysmech nam kterym dluzi penize.
Pro me je opravu 20 tis. dost penez, ja nevidim jeden duvod proc bych to mel tady panovi odpoustet a ty penize mu nechat.
Proste pevne doufam v to ze to zacne resit velmi rychle, da mi zpravu ze tu vec resi a ze bude vse rychle vyreseno, abysme to mohli uzavrit a neotravovat si navzajem zivot
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Uživatelský avatar
uruem
Věčnej rejpal
Příspěvky: 901
Registrován: pon 04.04.2011, 14:22
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od uruem »

Pánejo forum se pěkně vybarvuje.
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Graf 3SGTE

Příspěvek od micron »

Tohle je zajímavý vlákno.... asi tak už 10 minut přemejšlim jak zareagovat na něco co je úplně mimo mě... je to drsnej oříšek.... fakt nevim, dolejvám pivo
Noooo papírky, papírky se hromaděj a hromaděj a pak utrácej a utrácej..... a utrácej až najednou nejsou papírky....
Ten kdo nabízí a dává papírky předem v čr. je blázen... celosvětově to funguje, ale ne tady u nás, až na vyjímky.... důležitý jsou vždy reference, ten kdo poskytuje službu musí bejt nonstop pod dohledem referencí... jako Ebay atd... nonstop... kdežto u nás stačí reference jako boom... boom efekt, ten boom se šíří rychle.... až najednou jako MTGOX Bitcoin se vytuneluje.... v tom nejlepším... je to vždycky stejný.... roli hraje hloupost a naivita konzumentů čehokoliv... informací, bitcoinů, peněz, výkonu auta...
Svým způsobem příjemce udělal příšernou chybu... už jen tim, že si nechal platit předem... kdyby tu chybu neudělal, nedostal by se do podobných sraček.... ale tu chybu jste mu umožnili vy... a některý zákazníci se chovaj tak, a to všude, že upozorňujou na to kolik maj papírků a že uvolnit takovou a takovou částku je problém jen v lusknutí prstem...

Mě takový lidi celkem bavěj, v hotelu na ně narazíš... takovej blbstein přijde na recepci s balíkem bankovek, sem si řikal o co mu jako jde? Ty chceš o ně asi rychle přijít viď? že si machruješ? pakoni?
za 2 hodiny se vrátili zpátky- taliáni že jestli jim nerozměnim na mince do automatu.... a měli vyměněný všechny eura, celej ten balík s kterým machroval za uzbeckou měnu... :biggrin:
Tak si to zasloužili... vlastně... jo koledovali si o to aby je někdo ojebal... za bezcenný papírky, machroval, a stejně šetřil, a vyměnil si prachy s nějakým uzbeckým hovadem na ulici :-) socka

No ale zase aby to nevyznělo jako že schvaluju zlodějinu.... to ne, ale tak člověk se poučí... já sem taky přišel kdysi o 120.000 a to mě ponaučilo... během sekundy... na celej život. A to sem měl kolem sebe "kamarády" ale ukradli je oni... od tý doby si nikoho nepřipouštim k sobě, a sem jinej člověk.... poučenej... resp. málokoho bych si pustil do bytu... na návštěvu, i když nic cennýho tu neni... ale už jen tak sem zdeformovanej zlem... zlem český kotliny... tááákže černý folie na oknech, a eliminovat zlo...Zlo do auta nesmí, do bytu a vůbec ke mně... cejtim ho na 100honů, ale zároveň nepůsobim a snažim se nepřitahovat ksindly... neupozorňovat na sebe... nikdy nikde a nijak... chudý hodný micron... :biggrin: a člověk má klid... od toho sajrajtu... začne se lepit najiný paka...

Noooo prostě samozřejmě by bylo hezký vrátit papírky původním majitelům, a stane se snad tak časem, ale na druhou stranu by se měli investoři poučit... no boom :-)
tak nakonec sem sem něco vyplodil... i když sem si myslel, že to vlastně ani nejde... díky pivo :-) a monte cristo red, tohle téma je příšerný... depresivní přímo, člověk se musí nalejt aby to bral s nadhhledem...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“