Co na ni rikate?Vypada hrozne nebo se vam libi?
Sokolík píše:Máš moc pěkný lak. Já mám bílou a ten lak stojí fakt za starou bačkoru.
Ale na přelakování nemám a tak na jaře začnu s úpravou jinde.
Začnu novou sportovní koncovkou výfuku. ty tam máš zhruba takovou jakou si tam představuju i já. Hlavně musí mít super zvuk. Dále je nutnost zakoupení nových kol. Takové 17" to jistí. Dále zatmavení zadních svítilen do černa. U tebe by to také bodlo. A v poslední řadě samolepu na přední sklo s nápisem Celica. A pak to bude Super kára. Teď to je "pouze" kára. Už aby skončila zima. Tak na tom zapracuj a pošli pak nějaké foto.
To teda moc dekuju,ale ted bys asi tak nechvalil kdybys ji videl.Celou jsem ji vevnitr rozebral a vypada chudacek jak kdyz ji nekdo vybrakoval.Cekam na par soucastek a pak ji hned nafotim jak vypadala pri rozebrani a jak vypada po dokonceni me upravy.Morfik,
myslim ze vyzera az velmi zachovalo. nevidel som este tak pekne zachovalu Celicu 5th gen, takze mas vsetky moje sympatie.
jj také plně souhlasím.mison píše:nemas na prelakovanie a chces si kupovat 17" kola? dovol aby som sa zasmial..haha.. Ked budes na tie 17" kupovat druhu sadu pneu tak zistis ze image ja na nic a lepsie a lacnejsie su 16". A ked zatmavenie svetiel, nalepka celica na skle a "sportova koncovka vyfuku" ti spravy z kary "super karu" tak to mas potom divne predstavy o tuningu. Ale medzi vytunenymi 120 budes frajer.. kup si radsej sportovy podvozok a poriadne brzdy
Sokolík píše:Máš moc pěkný lak. Já mám bílou a ten lak stojí fakt za starou bačkoru.
Začnu novou sportovní koncovkou výfuku. ty tam máš zhruba takovou jakou si tam představuju i já. Hlavně musí mít super zvuk. Dále je nutnost zakoupení nových kol. Takové 17" to jistí. Dále zatmavení zadních svítilen do černa. U tebe by to také bodlo. A v poslední řadě samolepu na přední sklo s nápisem Celica. A pak to bude Super kára. Teď to je "pouze" kára. Už aby skončila zima. Tak na tom zapracuj a pošli pak nějaké foto.
Souhlasím s ostatníma.Sokolík píše:Máš moc pěkný lak. Já mám bílou a ten lak stojí fakt za starou bačkoru.