dotaz k výměně oleje v automatické převodovce
dotaz k výměně oleje v automatické převodovce
Zdravím,
máte zkušenost nebo spíše můžete doporučit nějaký servis (spíše autorizovaný) pro výměnu oleje v automatické převodovce?
Jde mi o to, aby původní olej byl celý vypuštěn a rovněž, aby se vyměnili filtry v převodovce. Ideálně, abych na ně viděl, že vše udělají tak jak mají (dají nové filtry, vypustí celý olej atd.). Případně na co si mám dát pozor?
Díky za rady. P.
máte zkušenost nebo spíše můžete doporučit nějaký servis (spíše autorizovaný) pro výměnu oleje v automatické převodovce?
Jde mi o to, aby původní olej byl celý vypuštěn a rovněž, aby se vyměnili filtry v převodovce. Ideálně, abych na ně viděl, že vše udělají tak jak mají (dají nové filtry, vypustí celý olej atd.). Případně na co si mám dát pozor?
Díky za rady. P.
Toyota Avensis 2.0.i A/T
Nechal jsem fo měnit v Toyotě na ČM , v převodovce je jen sítko a magnetický vypouštěcí šroub. Aspoň mi to řekli. 

Toyota Avensis 2.0 vvti A/T combi
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Neboj oba máme mpžnost si to zjistit, duležitý je zpusob výmeny, není to o vylití oleje a nalití nového, jak je mnohdy prezentováno ( pokud nemáš uatomatickou plničku na AT ).xdoubekp píše:Cetl jsem od tebe radu prispevku, je videt, ze se v dane oblasti orientujes Ty clenove delaji jen toyoty? Ptam se proto, zda vedi jake presne mnozstvi oleje a jaky druh dat do teto prevodovky apod. a nebo si to musim sam pohlidat, aby to bylo spravne. Prece jen v teto oblasti novacek. Diky.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k "prostorové koncepci" naší dílny to asi jinak nejde než být u toho, doporučuji si teple obléctxdoubekp píše:To jsem potreboval slyset, diky..jak dlouho dopredu je potreba se objednat, kvuli zajisteni potrebnych dilu a je mozne byt u vymeny?