Výběr auta Avensis 2004 2.0 D 85kw
Výběr auta Avensis 2004 2.0 D 85kw
Zdravím borce od toyot, nikdy jsem tyhle auta neměl, ale mám jedno v hledáčku a jedu se na něj podívat. Mají tyhle auta nějaké typické nemoci na které by se měl člověk zaměřit při obhlídce vozu? Má to být Avensis 2.0 4D 85kw kombi, v kůži, xenony, prostě docela pěkná výbava. Díky za rady.
Nemoci má každé auto. Ideální je si vzít někoho sebou kdo už podobný Avensis vlastní aby mohl porovnat. A pak je dobré aby ti prodejce umožnil vzít si auto na prohlídku do servisu Toyoty kde Ti řeknou svůj názor, zkontrolují historii vozu a řeknou kdy By jsi měl správně co měnit např rozvody, olej nějaké náplně brzdové kotouče, desky atd.
Jinak Ti chybí doplnit jaký je to ročník, kolik má najeto, a podle toho že je to v kůži typuji že to bude dotáhlé někde z venku což je riziko na stočené km a nebo že to byla bouračka. Ikdyž některé modely na něco trpí neplatí to plošně pro všechny. Každé auto je originál a dost zaleží na předchozím majiteli jak s tím zacházel. Takže je to loterie.
Jediná výhoda Toyot je že tohle jsou vozy spíše rodinné takže je mizivá šance že by třeba předchozí majitel auto přečipoval dal mu zabrat a teď dal původní soft. Od toho jsou tu Octavie, WW a BMW takže tak
Jinak Ti chybí doplnit jaký je to ročník, kolik má najeto, a podle toho že je to v kůži typuji že to bude dotáhlé někde z venku což je riziko na stočené km a nebo že to byla bouračka. Ikdyž některé modely na něco trpí neplatí to plošně pro všechny. Každé auto je originál a dost zaleží na předchozím majiteli jak s tím zacházel. Takže je to loterie.
Jediná výhoda Toyot je že tohle jsou vozy spíše rodinné takže je mizivá šance že by třeba předchozí majitel auto přečipoval dal mu zabrat a teď dal původní soft. Od toho jsou tu Octavie, WW a BMW takže tak

Avensis 2.2 D-cat
Měl by to být rok 2004 a ano je to dotažené z rakouska. Jediná vada je jen že nefunguje vyhřívání řidičovo sedačky. Nikoho s tímto autem právě ani neznám, tak to bude nové poznání. Mám za sebou právě i jak ty octávie, tak i bmw a francouzské potvory a každé má do sebe něco. Ale toyotu snad ani v rodině a blízkém okolí nikdo nemá a neměl.
re
ja mam rok 2004,taky v nejvyšší výbavě.je dotaženo z de.z motorem problém nemám jen jsem ho musel naučit žrát českou naftu.když jsem ho kupoval tak bylo na počítadle 120 tis.km a ted mám necelých 300 000.turbo puvodní vstřiky taktéž.myslím že je to povedenější motor jak ty novější.kamarád ho má v corolle e12 a taky bezproblémů,spotřebu mám do šesti litrů.hlavně se ujisti aby neměl dpf.u tohoto motoru jen vzácně ale sem tam se umí vyskytnout,tak a jestli tě něco zajímá tak se ptej
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
ex.corolla ts 141kw
Proč myslíš? Prodejce znám a říkal že je k tomu i vyplněná serviska tak si to v týdnu prohlídnu. Pokud bude všechno v cajku tak se ani větších kilometrů nebojím. Moje předposlední auto mělo cca 390t a to co mám má 420t a všechno šlapalomogul píše:Moc pekny, ale nepozdavaj se mi ty kilaky.

Podle VINka umí někdo zjistit minulost? Jestli mají teda propojené databáze v EU.
Ještě si ověř toho prvního majitele. Dost rádi totiž bazary uvádí první majitel ale je tím myšleno v ČR protože nechali udělat nový techničák. Přitom v Rakousku to mohlo vystřídat i 2 majitele. Jinak na netu sem našel jednu recenzi http://www.reference-autobazaru.cz/1_88_1.html
jak jsem psal už výše bylo by určitě dobré aby ti umožnil si vzít auto na kontrolu do servisu Toyoty klidne si i ty najete km zaplat za nejakou domluvenou cenu ale jistota je jistota. Pokud by se nejak cukal tak bych to nekupoval.
jak jsem psal už výše bylo by určitě dobré aby ti umožnil si vzít auto na kontrolu do servisu Toyoty klidne si i ty najete km zaplat za nejakou domluvenou cenu ale jistota je jistota. Pokud by se nejak cukal tak bych to nekupoval.
Avensis 2.2 D-cat
Bazar znám, vím že není nejsvatější, který taky dneska je. Už přes rok jim vozím díly do jejich servisu v rýmařově tak znám samotného majitele i celou Dědochovic rodinu.
Nevíte jak přistupují v toyotě k lustrování vozů když jim tam přivezu na kontrolu jen VINko? Mám zkušenosti u koncernu že se dost cukají tyhle informace dávat.
Nevíte jak přistupují v toyotě k lustrování vozů když jim tam přivezu na kontrolu jen VINko? Mám zkušenosti u koncernu že se dost cukají tyhle informace dávat.
VINko si proklepni sám tady: http://historievozu.toyota.cz/carinfo.aspx Ohledně návštěv servisu zkus kontaktovat přímo daný servis, mi z Louwmana bez problémů odpověděli.
Kubais Vinko Ti řeknou i po telefonu a nebo emailem když jim to pošleš ale je lepší s vozem přímo zajet do Toyoty kde tomu aspoň trošku rozumí a řeknou ti zda je vůz v pořádku a zda například použité díly jako brzdový kotouč či desky aolejový filtr jsou originály nebo ne. Navíc i mechanik z toyoty by Ti mohl říct zběžně názor na chod motoru a jestli nahodou není něco někde opravováno atd. Do online servisní knížky dávají servisy informace jen tak z 30% takže ti to stejně velice nic neřekne. mrkni i na pneu jestli jsou sjeté rovnoměrně nebo jestli jsou dokákané. A taky omrkni DOT na pneu kdy byly vyrobeny. Znamej si koupil pasata a na každém kole měl sice stejné pneu ale rozdílné data výroby což taky vypovídá že to někdo sfušoval a poskládal kdoví z čeho.
Avensis 2.2 D-cat