Hooodně..... a akorát.... přesně akorát aby zbylo na investice...

jen co si utřu ten kus politýho pivka... dobré okej

Tak prostě vždycky se vaplatí

když víš kde máš nakupovat...

já nakupuju zásadně od sebe. Hlavně je důležitá atmo- sféra--- klídeček.--- pohodička... žádnej zbytečnej tlak pod/nad

tak se dá fest ušetřit--- velmi mnogo

Atmospheric K.O. Turbo/ compressor
jinak řečeno 90% Turbo funěj do nevidim... ty motory jsou polomrtvý nebo mrtvý---- pápá.... životnost je likvidační... definitivně. Takže kdo má ještě problém s 3SGE Twin Cam? Turba se srali i během rally... je to šajze--- ATM non conflict....
má to bejt o klídečku... jo chvíli sem přemejšlel, že je XV moc pomalý... a blá blá blá... hovno kurva kreténi.... spíš jste vy zdegenerovaný než že by tomu autu něco bylo, kreténi... co kurva výkon... důležitý je kdo tam má nohu... a kdo šlape... pak to šlape a jede....

automati Nasrat... zasraný automati--- kreténi... zmrdi... automatický

nechápete co je požitek.... kontakt, kooperace...
Co ještě tak říct na svojí obhajobu... prostě a jen že výkon dává u ATM noha řidiče... a pilot si to koriguje, ne technologie....

technology loose,,,, tak sem to bral beru a budu to žrát... protože tohle mi kurva chutná

je to v klidu

toyota / subaru same masíčko

budem se bavit stejně perfektně

budem si to prostě užívat... nadále

nápodobně... nápodobně... to jest to slovíčko... ps: všimli jste si že jsou auta seklý na 110kw? dost fest.... noooo mně to neva... je to sek akorát aby se míň lidí zabilo... ale zase je to sek na to aby se naučili řídit konečně auto... proč ne... "block 110kw and let the foot speak"

sek je 110kw... a pak se autíčko krotí... a ovládá.... come on.... good Neeee tohle mi nikdo nevymaže.... tohle je to co se děje... auta jsou sesekaný na 110kw.... schválně... ale proč? no trřeba aby byla prdel... aby bylo jasný jestli ovládá někoho jen auto a nebo někdo auto.... a tomu věřim... a je to dobej trick...

tohle je dobrá hra... kurva jakože jo..... motory jsou uškrcený na 110kw.... a tim začíná hra.... taková dá se říct ekologická, ale to je blbost... tahle hra je jiná...

velmi zábavná... let´s PLAY