Nový člen

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Iljič
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Nový člen

Příspěvek od Iljič »

Dobrý den přeji, tak jsem se stal také vlastníkem Toyoty Avensis 1,6, 98 kombi. Od léta mam najeto 12000 km a zatim spokojenost. Trochu počáteční investice, ale jinak pohoda. Na to že to je líný jako mrcha jsem si už zvykl. Spotřeba se mně pohybuje od 7,5 - 9,5. Vetšinou jezdim 7,7-8,2. Na dovolenou s velmi lehkou nohou jsem měl i 5,8 no a s velkou částí města když ji šlapu na krk tak se pod 9 nedostanu. Mějte se pěkně a mnoho šťastných km.
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

tak to tě vítám v rodině...
Přeju ti ať Vena nezlobí a hodně šťastných km bez nehod.. :lol:
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Porsacek
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Porsacek »

taky preji at sluozi jinac dnes jsem delal od leta soucet prumerne spotreby a nestacil jsem se divyt 7,8 litru na 2.0 150 koniku je to moc guut dlouhodobe po praze 8,5 8)
C-HR Hybrid, Toyota Corolla 1.6 SDN
Los_AnáhozZ
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Los_AnáhozZ »

Ten motor je bohužel línější :-( . Ale když dostane otáčky tak to jezdí ve dvou celkem svižně 8) :lol: .
Toyota Avensis T22 Wagon 1.6
Deedi
Člen Týmu

Příspěvek od Deedi »

Ahoj, taky mám od června Avensis wagon 98, ale 2.0 TD - je taky dost líný, ale když se rozjede, tak jede. Zatím spotřeba 6,15 (najeto přes 7 tis. km). A jediné, co mě zatím více trápí je dálkové ovládání - pořád se mi nuluje klíč - zrovna včera jsem zjistil i kde - u parkoviště, kde mají závory na čipové lístky. Neumíte někdo fígl na obnovení kódu klíče, pls? (technici v servisu párkrát klíčem otočí v zapalování a prásknou dveřma a pak to jde). Prý to má u těchto Toyot nešťastnou frekvenci nebo co ... :?:
Toyota Avensis 2.0TD
Odpovědět

Zpět na „Avensis“