Zdravim vsetkych, mam problem s rychlym blikanim lavej smerovky, frekvencia blikania je asi dva krat tak velka ako normal. Sucasne mi prestala svietit lava predna smerovka a tak to mozno spolu suvisi. Chcel som na benzinke vymenit rovno ziarovku, ale neprisiel som nato ako sa dostat k ziarovke smerovky...Velka vdaka za pomoc,
bigi
Blikani smerovky
V pohode
Nemala by to byť nejaká extra maturita...pozri to v kľude...asi tam bude od motorovej časti zacvaknutý konektor, ktorým len potočíš a celú objímku vytiahneš...potom už len vymeniť žiarovku, nasadiť naspäť a tradáááá 

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
V motorovom priestore hned pri smerovke zvnutra je taka diera na napr. skrutkovac, ktor7m sa zatlaci poistka (zapadka) a smerovka sa vitiahne smerom do predu. Potom je uz vymena ziarovky lahka vec.
Ak mas manual, je to tak presne nakreslene.
Ak mas manual, je to tak presne nakreslene.
Toyota Avensis kombi, r.98, 2.0.TD - 2C-TE, black
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
Zdravim, spozoroval som problem z lavou led smerovkou ktora je vo spatnom zrkadle, stava sa mi ze niekedy neyasvieti vobec, inokedy slabo ako keby nieco stahovalo napatie alebo to skratovalo, neriesil to niekto? Kde by som mal zacat hladat chybu? Ide o T25 2007 rocnik
Avensis combi 2D-4D 2007
Rav4 2.0 VVTI 2008
Rav4 2.0 VVTI 2008
Zdravim , tak som rozobral spatne zrkadlo, vybral von smerovku , osetril kontakty aj ked vyzerali v pohode na chvilu to pomohlo, asi na 2 dni no dnes sa to sprava rovnako, jedine co som si vsimol ze je odstepene zo smerovky takze tam moze robit bordel vlhkost . Da sa kupit iba samotna smerovka alebo iba cele spatne zrkadlo? Pripadne ak by niekto vedel cenu tak moze napisat..
Avensis combi 2D-4D 2007
Rav4 2.0 VVTI 2008
Rav4 2.0 VVTI 2008