Nic osobního,jen jsem fanda starlet :)
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nic osobního,jen jsem fanda starlet :)
Zatím jsem tu sám,přídá se někdo?
Naposledy upravil(a) JouiCZ dne úte 14.11.2006, 03:26, celkem upraveno 2 x.
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
cool: odměřený, chlad, chládek, chladivý, chladnokrevný; přen., chladný, klidný, ochladit (se), ochladnout, pouhý (o velkých množstvích peněz, ironicky), svěží, upjatý, vlažný, zchladnout, skvělý; hovor., chladit, chladno
No to co je tučně je co?Jestli bys todle na celdu nerekla?
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
- TheEagle
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je teda cool Ja teda nevim jak tobe, ale me to jezdi lip, az kdyz se to zahreje. A jinak jedno "skvely" slovicko mezi tema studenejma se docela ztraci, i kdyz je tucne... My co mame Celicy radi k nim mame vrely vztah a zadny coolJouiCZ píše:cool: odměřený, chlad, chládek, chladivý, chladnokrevný; přen., chladný, klidný, ochladit (se), ochladnout, pouhý (o velkých množstvích peněz, ironicky), svěží, upjatý, vlažný, zchladnout, skvělý; hovor., chladit, chladno
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
udelej pro mne neco a nepoucuj mne o prekladu z angliny =)) diky =) a ne, nerekla, nikdy bych o Celde nerekla, ze je cool, pac cool sou tak mozna pubertalni rostenky a borci, ale ja bych cool o svem zamilovanem auticku nikdy nerekla...JouiCZ píše:cool: odměřený, chlad, chládek, chladivý, chladnokrevný; přen., chladný, klidný, ochladit (se), ochladnout, pouhý (o velkých množstvích peněz, ironicky), svěží, upjatý, vlažný, zchladnout, skvělý; hovor., chladit, chladno
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
nj, dyz ja radsi kureci (kruti), nebo lybistu =)) ploto mi rostenky nevonej =)) ale urco se daj vozit i v Celice, dyz se tam da vozit svickova s knedlickem ... ))Julinka píše:Náhodou takové roštěnky s rýží jsou velice "výborňoučké" a praktické a určitě se daj vozit i v CeliceArtie píše:
BTW neparoduj mnou pouzite hanlive rostenky =P Celicka je uzasne vybornoucke prakticke auticko =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor