sestřelte plešouna
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
sestřelte plešouna
to je moc.... trochu vlezlej ne?
http://www.toyotaklub.cz/forum/template ... rofile.gif

http://www.toyotaklub.cz/forum/template ... rofile.gif
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
no jde o to, že se mi v opeře jaksi zasek ksicht plešouna pod každým příspěvkem.... takže byl všude... teď tu neni... ale byl totálně všude... měl ho každej jako podpis... a bylo to fakt hustý   chyba nebyla ale na mý straně... je tu v programu pořád taková chyba, že opera hází nesmysly, a musíš se maskovat jako firefox... ale tohle bylo moc... tohle byl extrém.... všude byl plešoun... pod každým z vás... odkaz fungoval a nefunguje... už je to opravený... profil O
 chyba nebyla ale na mý straně... je tu v programu pořád taková chyba, že opera hází nesmysly, a musíš se maskovat jako firefox... ale tohle bylo moc... tohle byl extrém.... všude byl plešoun... pod každým z vás... odkaz fungoval a nefunguje... už je to opravený... profil O
Tedy když sem předtim kliknul na ten první odkaz, objevil se plešoun co byl u vás/nás všech... a teď je tam jen "profil" logo a nic... předtim tam byla fotka.

chyba nebyla ale na mý straně... je tu v programu pořád taková chyba, že opera hází nesmysly, a musíš se maskovat jako firefox... ale tohle bylo moc... tohle byl extrém.... všude byl plešoun... pod každým z vás... odkaz fungoval a nefunguje... už je to opravený... profil O
 chyba nebyla ale na mý straně... je tu v programu pořád taková chyba, že opera hází nesmysly, a musíš se maskovat jako firefox... ale tohle bylo moc... tohle byl extrém.... všude byl plešoun... pod každým z vás... odkaz fungoval a nefunguje... už je to opravený... profil OTedy když sem předtim kliknul na ten první odkaz, objevil se plešoun co byl u vás/nás všech... a teď je tam jen "profil" logo a nic... předtim tam byla fotka.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Opera je naprosto v pořádku... ale ve skriptu fóra je spousta chyb, který prohlížeče obyč přehlížej a ignorujou, tady se dá surfovat jen s maskováním za jinej prohlížeč, Opera je totiž chytrá a nesnáší chyby... a tady jich je víc než dost. Forum je prostě zastaralý, ale tahle chyba mě rozčílila...

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
aby byly u sebe témata... ne nic proti kubrtovi nemam, jen podezření... a teď nejsilnější... odtud to vane... BOT system ví/neví to je putna... je infikovanej a infikuje, odstřihnout a souhlas s Myfune... taky už mu to blejsklo ve vedlejším tématu...  
Můžu si myslet víc věcí... třeba jako že by snad konkurence z celicaclubu? To by byla ale trapnost nejvyšší meze... jako pokus infiltrovat a zničit druhý forum? nooo možná sci-fi možná ne... Kubrt je vedle v klubu určitě taky a tam nedělá problémy jeho vadnej systém... což je pozoruhodné... že by si botíci vybírali? Neee
 Kubrt je vedle v klubu určitě taky a tam nedělá problémy jeho vadnej systém... což je pozoruhodné... že by si botíci vybírali? Neee   Třeba taky jooo...
 Třeba taky jooo...   Trochu mi to připomíná červenýho trpaslíka a nanobotíky
 Trochu mi to připomíná červenýho trpaslíka a nanobotíky

Můžu si myslet víc věcí... třeba jako že by snad konkurence z celicaclubu? To by byla ale trapnost nejvyšší meze... jako pokus infiltrovat a zničit druhý forum? nooo možná sci-fi možná ne...
 Kubrt je vedle v klubu určitě taky a tam nedělá problémy jeho vadnej systém... což je pozoruhodné... že by si botíci vybírali? Neee
 Kubrt je vedle v klubu určitě taky a tam nedělá problémy jeho vadnej systém... což je pozoruhodné... že by si botíci vybírali? Neee   Třeba taky jooo...
 Třeba taky jooo...   Trochu mi to připomíná červenýho trpaslíka a nanobotíky
 Trochu mi to připomíná červenýho trpaslíka a nanobotíkyImm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
a HDD? ten tvuj ne ten "slave" já ho odvezu na Florenc na expertýzu.... proč linčovat--- jen si popovídat   Máš nějaký kloudný vysvětlení, nevodivý za nos? Muj cejtí totiž dost intenzivně...
 Máš nějaký kloudný vysvětlení, nevodivý za nos? Muj cejtí totiž dost intenzivně...
PS: jen netušim jestli jsme se my dva už někdy setkali... doufám že ne...

Máš nějaký kloudný vysvětlení, nevodivý za nos? Muj cejtí totiž dost intenzivně...
 Máš nějaký kloudný vysvětlení, nevodivý za nos? Muj cejtí totiž dost intenzivně...PS: jen netušim jestli jsme se my dva už někdy setkali... doufám že ne...

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ty musíš bejt totální psychopat, nejen podle obrázku z profilu, úchyláren co postuješ ( a tvuj komp je plnej těch sraček), vyžíváš se v dolování starých témat... si psychopat... kde ale takovej psychopat bere peníze? aby moh oddělat celý forum... to mě zajímá ne fakt se s tebou setkat nechci... vim že si to ty... normální člověk by zareagoval jinak... úplně jinak... bránil by se... ty si zase jen hraješ  fain, teď už je to na adminovi a IP expertech... tahle odpověď mi stačila... jasná
 fain, teď už je to na adminovi a IP expertech... tahle odpověď mi stačila... jasná  

fain, teď už je to na adminovi a IP expertech... tahle odpověď mi stačila... jasná

Pamatujes si toho typka v tom vasem podniku jak si otiral boty a pak se vratil a otrel si tu jednu jeste jednou? Jakoby nebyl spokojenej s utrenim ... 
Vsiml jsi si toho? Musels protoze jsi koukal

Vsiml jsi si toho? Musels protoze jsi koukal

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
V kterým podniku myslíš? Je jich mnogo... magore neni jen 1... 1 je jen online   protože je slušnej je toho mega mega víc pššt
 protože je slušnej je toho mega mega víc pššt   takže si použil poprvý v životě čistič na boty? Já ho nikdy nepoužil a nehodlám... je to jen pro debily... takže asi tak
 takže si použil poprvý v životě čistič na boty? Já ho nikdy nepoužil a nehodlám... je to jen pro debily... takže asi tak  já když si chci umejt botky, vezmu hadr, nebo papírový utěrky na hajzlu a boty se leskou jak nový... nikdy sem nepochopil k čemu je ten blbej vynález... ale je pro takový jako ty... máš pocit že si někdo
 já když si chci umejt botky, vezmu hadr, nebo papírový utěrky na hajzlu a boty se leskou jak nový... nikdy sem nepochopil k čemu je ten blbej vynález... ale je pro takový jako ty... máš pocit že si někdo    

protože je slušnej je toho mega mega víc pššt
 protože je slušnej je toho mega mega víc pššt   takže si použil poprvý v životě čistič na boty? Já ho nikdy nepoužil a nehodlám... je to jen pro debily... takže asi tak
 takže si použil poprvý v životě čistič na boty? Já ho nikdy nepoužil a nehodlám... je to jen pro debily... takže asi tak  já když si chci umejt botky, vezmu hadr, nebo papírový utěrky na hajzlu a boty se leskou jak nový... nikdy sem nepochopil k čemu je ten blbej vynález... ale je pro takový jako ty... máš pocit že si někdo
 já když si chci umejt botky, vezmu hadr, nebo papírový utěrky na hajzlu a boty se leskou jak nový... nikdy sem nepochopil k čemu je ten blbej vynález... ale je pro takový jako ty... máš pocit že si někdo    

Naposledy upravil(a) micron dne pon 25.11.2013, 13:32, celkem upraveno 1 x.

:D:D
:D:D