vypnutí pípání při zpátečce
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
vypnutí pípání při zpátečce
zdravím,nemáte někdo zkušenost u nového priusu (2008) jak se vypíná pípání při zařazené zpátečce?díky
Toyota Corolla E11 Compact
Lexus LS 400 V8 - prodáno
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 200 r.03 - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full
Lexus LS 400 V8 - prodáno
Toyota Starlet - prodáno
LEXUS IS 200 r.03 - prodáno
LEXUS IS 250 2007 full
Mám síce Auris HSD,ale myslím že to je rovnaké.Po montáži cúvacích senzorov sa ozývalo pri cúvaní pípanie aj spredu a aj od senzorov.Mechanik v servise ID auto v Brne sa ma pýtal či to predné pípanie má zrušiť. Som súhlasil, ani som nevedel že to ide, a mal to cez diagnostiku vypnuté za minutku .Je to teraz lepšie,pípajú iba zadné senzore.
Zpátečka
Zdravím všechny Priusáky s aktuální zprávou - po několika týdenním prudění servisu se mechanici konečně naučili vypnout pípání při zpátečce. Přesně podle návodu to nyní při zařazení zpátečky jen jednou pípne a je klid. Povedlo se to až po několikáté pod hrozbou toho, že s autem dojedu za hranice do nejbližšího servisu Toyoty v Německu, tam si to nechám přeprogramovat a potom jim z ostudy ušiju kabát.
Zeman není můj prezident
Re: vypnutí pípání při zpátečce
Zkoušel jsem několikrát tento postup, ale nepodařilo se mi to
Prius 2007
Co sem cetl, tak u druhe generace Priusu jde vypnout pipani pri zpatecce jen u americkych verzi, evropa ma smulu.
Az u treti generace jde nastavit treba jen jedno pipnuti, jak u us, tak eu verzi.
Az u treti generace jde nastavit treba jen jedno pipnuti, jak u us, tak eu verzi.
Prius 2 [2007] (první auto)
Tak jsem se zkoušel poptat u nás v Toyotě, a prý jsem první kdo se na to ptá, takže pan úplně nevěděl, ale že to prý zkusí (s hodinovou sazbou 900/hod bez DPH)
Takže ve čtvrtek uvidím jak dopadnu?
Takže ve čtvrtek uvidím jak dopadnu?
Prius 2007