placebo efektombre píše: Jinak říct: "udělal jsem to, a jede mnohem lépe," je o ničem.

Opravdu nepokoušímombre píše:2 beaver: nejsem si jist, zda se mě jen pokoušíš nadzvednout, nebo takové hlouposti píšeš vážně.
Jednak se ten karbon uvolňuje i po částech, ale i kdyby ne, tak ventily to poškodí stejně a katalyzár taktéž. To neznamená, že když se do něj ten karbon dostane rozptýlený, že se katu nic nestane.
 Karbon se skutečně postupně "odpaří" a ne že ho velké kusy odletují a ničí po cestě všechno čeho se dotknou jako Japonské pumy Pearl Harbor. Katalyzátor je dostatečně porézní na to, aby vyšly částečky karbonu volně výfukem - ostatně jsou lidi, co tohle dělali na autě a následně prošli normálně emisema, žádný devastace katu se nekonaly.
 Karbon se skutečně postupně "odpaří" a ne že ho velké kusy odletují a ničí po cestě všechno čeho se dotknou jako Japonské pumy Pearl Harbor. Katalyzátor je dostatečně porézní na to, aby vyšly částečky karbonu volně výfukem - ostatně jsou lidi, co tohle dělali na autě a následně prošli normálně emisema, žádný devastace katu se nekonaly.
ja se vam tu do topicu vubec nevmesuju, jenom tu doplnuju mainko ombreho doplnujugarfielld píše:prej Placebo efekt, si mě docela rozesmála když destilka stojí pár kunek:)Artie píše:placebo efekt
 a o destilce mi radsi vubec nemluv...zejtra jdu na konzervacni praktikum =/
 a o destilce mi radsi vubec nemluv...zejtra jdu na konzervacni praktikum =/
Kód: Vybrat vše
http://autoweb.lutin.cz/nitro_oxid_systems.htm