nechcete mu už dat ban? to je něco neuvěřitelného.......

(2007)
 (2007)

Holt chudinka se nikdy nedostal ke slovu, tak machruje a machruje a kdyz uz mu to nezereme, tak zacne podlezave nejdrize s humorem, ktery zase ale prehani pres unosnou mez a pak s ruznymi smodrchanicemi o tomhle a tamtom..
 Holt chudinka se nikdy nedostal ke slovu, tak machruje a machruje a kdyz uz mu to nezereme, tak zacne podlezave nejdrize s humorem, ktery zase ale prehani pres unosnou mez a pak s ruznymi smodrchanicemi o tomhle a tamtom..  Straslive a hruzne jak muze dopadnout clovek bez rozhledu...
 Straslive a hruzne jak muze dopadnout clovek bez rozhledu... 

Argumenty protějšku Vás vždy utlučou. Navíc málokdy (ne-li nikdy) dosáhnete posledního slova
 Argumenty protějšku Vás vždy utlučou. Navíc málokdy (ne-li nikdy) dosáhnete posledního slova  

ano Jakube a nemám duvod to zamlčovat, byl jsem mladej, blbej a jezdil jsem sám, a hlavně - a to byl duvod mého přízpevku a tvé kritiky - nekasal jsem se ( a dodnes se svými najetými cca 70-90tis km ročně si o sobě nedovolím říci ) jak jsem dobrej a bezpečnej řidič.Jakub Krčma píše:Jimmi: Vtipný.
"Jeden člověk"zde v roce 2006 psal, že (s laděnou Suprou nebo něčím takovým) dal Věšín - Příbram za 5:37

už ho neřešte,nereagujte,neodpovídejte, vidíte snad že je to splachovací nezmar
 už ho neřešte,nereagujte,neodpovídejte, vidíte snad že je to splachovací nezmar   akorát vlákno zaserete pí......
 akorát vlákno zaserete pí......