Repro T22
A zkusil jsi primo toyodiy.com? tram najdes presne oznaceni... tedy toyota part number...
http://www.originalniautodily.cz/vyhled ... Naj%C3%ADt
http://www.originalniautodily.cz/vyhled ... Naj%C3%ADt
Back in Czech.
asi ta sklamem, ale ak mas na mysli udaje , ze kolko wat a taketo veci , tak aspon ma mojich toto nie je. Je tam cislo original tozota dielu podla katalogu, potom kopa dalsich cisel a este made in belgium. Nic podla coho bz sa dal hladat nahradný. ja som so svojim dosiel do obchodu a ukazal som im to a len pokrcili plecami ze tažko... nosim ho so sebou keby nieco, abz som mal na ukažku 

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Zdravim,
ja som vpredu menil repro, povodne som nezohnal. Tak som si odmeral tu dieru v plechu a podla nej som zhanal nove repraky. Vosli mi tam, ak ma pamat neklame, repraky priemeru 13cm. Musel som vsak vyvrtat nove diery pre skrutky na uchytenie.
Teraz je zvuk omnoho lepsi ako z tych povodnych.
V obchodoch je siroky vyber autoreprakov, urcite si nieco vyberies.
ja som vpredu menil repro, povodne som nezohnal. Tak som si odmeral tu dieru v plechu a podla nej som zhanal nove repraky. Vosli mi tam, ak ma pamat neklame, repraky priemeru 13cm. Musel som vsak vyvrtat nove diery pre skrutky na uchytenie.
Toyota Avensis kombi, r.98, 2.0.TD - 2C-TE, black
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
Nejde o údaje jako W rms , ale potřebuji právě údaje velikostní..jakou velikost repro koupit, aby se vešel..hlavně mi jde o to uchycení..stejně to budu muset asi rozebrat a mrknout..jde mi jen o to, že tapec na dveřích je přidělanej plastovejmašroubama (vrutama) a nevím, jestli jdou nsmontovatvzase zpět nebo se zničí a musí se koupit novy??A ještě jeden dotaz..odšroubovat i madlo s ovládáním okna nebo se nemusí, abych sundal tapec?Dík moc, hoši 

Naposledy upravil(a) meryz.07 dne úte 12.11.2013, 00:49, celkem upraveno 1 x.
Musi, klika dveri, madlo dveri a pak teprve tapec... Je to na plastovejch nacvakach, ale kdyz nejsi uplny nemehlo, tak to dostanes dolu a neposkodis.. Pak nasadit to taky vetsinou jde.
))) Pokud se nepletu, tak se tam daly dostat i 15cm, ale to uz bylo trochu bastleni a nevim jak to bylo s konektorem, myslim, ze tam matoyota svuj, ale tak pajka a zkousecka a hura.. 

Back in Czech.
Díky moc taky za infokobo píše:Zdravim,

Není, máš to dole asi 10 minut, plast. šroubky se nepoškodí, dělal sem to už dvakrát. Ty repro chrastí protože se časem odlepí podklad od kovového šasi, stačí přilepit zpátky chemoprenem a zase hrajou ok, už tři roky 

Avensis T25 2.0 vvti liftback
EX: Ave Kombi 1.8 T22, Ave sedan 1.6 T22 , Mondeo 2.0 TDDI, Octavia 1.6 MPI, Fiat Croma 2.0,
EX: Ave Kombi 1.8 T22, Ave sedan 1.6 T22 , Mondeo 2.0 TDDI, Octavia 1.6 MPI, Fiat Croma 2.0,