odkapavani vody s pod kasliku na zem u spolujezdce
-
- Člen Týmu
odkapavani vody s pod kasliku na zem u spolujezdce
Ahoj.Neporadi mi nekdo jak mam resit kapani vody s podkasliku pri desti??.Pokud prsi hodinu dve tak v poho,ale kdyz prsi celou noc zacne se odkudsi s podkasliku kapat voda.Kontroloval jsem vydech klimatizace a je cisty,uz nevim co s tim mam delat.Rav4 r.v
06.
06.
Re: odkapavani vody s pod kasliku na zem u spolujezdce
Mám pocit, že se tam za kastlíkem nachází pylový filtr, jestli to třeba neteče tam někde u něj...Martin Formanek píše:Ahoj.Neporadi mi nekdo jak mam resit kapani vody s podkasliku pri desti??.Pokud prsi hodinu dve tak v poho,ale kdyz prsi celou noc zacne se odkudsi s podkasliku kapat voda.Kontroloval jsem vydech klimatizace a je cisty,uz nevim co s tim mam delat.Rav4 r.v
06.
Toyota RAV4 2.0 VVti 110kW
-
- Člen Týmu
Presne v tom miste voda steka i me.Ted jde o to jestli je to netesnost skla,nebo ty ucpane kanalky.Kolik jsi platil za vycisteni kanalku?Rad bych si to udelal sam,ale jsem na to lemra,uz bych to nedal do kupy:-)Bugina píše:hele covece ja mel ten samej problem u spolujezdce mi to teklo vlevo po stredovym panelu taky odkudsi ale kdyz mi menili nedavno celni sklo taxem nechal vycistit odtokovy kanalky a zatim klid.
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu