nemáte někdo schéma osazení všech pojistek v celice 7.gen ? Případně mám oba 1000+ stránkové manuály, tak by mi stačilo poradit stránku. díky

o co mi jde.... chtěl jsem zapnout klimu, jenže po zapnutí kontrolka jenom bliká... mam manuální klimu... tak jsem myslel, že je to nízkým tlakem v systému, od včera mám tlak naplno, bylo tam jen 50g ze 430g. úniky nemam žádný.... ale stejně mi klima nefunguje... kontrolka bliká, a ani nesepne elmg. spojka kompresoru.... jak je v Celice řešená klima? má to prý vlastní řídící jednotku, lze z ní zjistit problém?
 o co mi jde.... chtěl jsem zapnout klimu, jenže po zapnutí kontrolka jenom bliká... mam manuální klimu... tak jsem myslel, že je to nízkým tlakem v systému, od včera mám tlak naplno, bylo tam jen 50g ze 430g. úniky nemam žádný.... ale stejně mi klima nefunguje... kontrolka bliká, a ani nesepne elmg. spojka kompresoru.... jak je v Celice řešená klima? má to prý vlastní řídící jednotku, lze z ní zjistit problém?

Mám kdyspozici manuál ale je to hrozně mooooc velkýýýýKenne píše:jůůů to ma peknou kvalitunemas nahodou cely ten manual k celde? ja mam jen CelicaShopManual 1 (96 MB) a CelicaShopManual 2 (136 MB), ale hrozna kvalita, treba elektrika se tam neda poradne vycist
 kdybys něco potřeboval napiš hodím to na net. je toho hrozné kvantum
  kdybys něco potřeboval napiš hodím to na net. je toho hrozné kvantum