tuning podvozku

Tlachání o všem - bez zaměření!
ombre
Věčnej rejpal

tuning podvozku

Příspěvek od ombre »

Tak u nás se jezdí takhle. Ten obrázek mě dostal, tak jsem ho sem musel dát.
Obrázek
Naposledy upravil(a) ombre dne stř 18.10.2006, 07:12, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

:lol: Tak to je masakr :lol:
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Kdyby jen masakr, ona je to pravda- to je na tom to nejhorsi :evil:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Ano, bohužel to je taková dost smutná legrace :(.
Holt jsme taková krajská vesnice.
Obrázek
Julinka
Navigátor

Příspěvek od Julinka »

ombre píše:Ano, bohužel to je taková dost smutná legrace :(.
Holt jsme taková krajská vesnice.
Zase víte koho nevolit... i když ono si nevybereš :roll:
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2Julinka: No, to nevyberu, ale nápady jako splavnění Vltavy a znovuzavedení koněspřežné dráhy má jen jedna strana, takže tu nebrat. Ačkoliv, jestli ta druhá bude nadále komunikace ošetřovat stávajícím způsobem, tak opravdu nezbyde, než ta konězpřežka nebo říční přeprava. Možná je v tom záměr :-).
Obrázek
Julinka
Navigátor

Příspěvek od Julinka »

ombre píše:2Julinka: No, to nevyberu, ale nápady jako splavnění Vltavy a znovuzavedení koněspřežné dráhy má jen jedna strana, takže tu nebrat. Ačkoliv, jestli ta druhá bude nadále komunikace ošetřovat stávajícím způsobem, tak opravdu nezbyde, než ta konězpřežka nebo říční přeprava. Možná je v tom záměr :-).
konečně první osvícený ;-)
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

ombre píše:2Julinka: No, to nevyberu, ale nápady jako splavnění Vltavy a znovuzavedení koněspřežné dráhy má jen jedna strana, takže tu nebrat. Ačkoliv, jestli ta druhá bude nadále komunikace ošetřovat stávajícím způsobem, tak opravdu nezbyde, než ta konězpřežka nebo říční přeprava. Možná je v tom záměr :-).
Kazda strana ma svoje prednosti, kuprikladu dneska se mi celkem libila KDU CSL. Nikoliv ale kvuli svemu volebnimu programu, pouze proto, ze ve schrance jsem od nich mel volebni letacek, kterym jsem vyhanel ven mouchy pochytane v mezere dvojiteho okna. Takze asi tak :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2beaver: tak to jsi ideálně nenáročný volič :-).

Obrázek zmizel tak jsem jej obměnil za aktuální, taky dobrej, i když taky politická anitiagitka :? .
Obrázek
kici
Navigátor

Příspěvek od kici »

Toto je chyba hlavne cestárov, keď som ich raz pozoroval pri "práci", tak ten asfalt na tu dieru len je_nu, parkrát prejdu valcom a vôbec ich nesere, že to 1cm trči do vozovky :mad:
Toyota Starlet jednacelatri Xli
Toyota Corolla E12
Yamaha XTZ660 Tenere
Julinka
Navigátor

Příspěvek od Julinka »

ombre píše:2beaver: tak to jsi ideálně nenáročný volič :-).

Obrázek zmizel tak jsem jej obměnil za aktuální, taky dobrej, i když taky politická anitiagitka :? .
2ombre: Thoma je politická antiagitka sám o sobě, netřeba doplňujících elementů ;-)

ale koláž je moc povedená :lol:
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2Julinka: Thoma je veliký kouzelník! Vedle v ulici dokázal nechat vybudovat kruhový objezd a cyklistickou stezku, a to i přes petici a následný zákaz. To vše od pátka 16:00 do neděle večer :-). Tak máme stezku, která nevede od nikud nikam, nic se na ni nenapojuje a projede po ní asi 10 cyklistů denně. Za to přišlo asi 30 aut o parkovací místa. Je to prostě mamrd.

2kici: slovenčina je kouzelný jazyk, ve kterém i sprosté nadávání zní malebně :-). U nás dělají záplaty stejně, prý proto, aby se tam za chvíli nevyjezdil důlek. Důmyslné řešení;).
Obrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

ombre píše:2Julinka: Thoma je veliký kouzelník! Vedle v ulici dokázal nechat vybudovat kruhový objezd a cyklistickou stezku, a to i přes petici a následný zákaz. To vše od pátka 16:00 do neděle večer :-). Tak máme stezku, která nevede od nikud nikam, nic se na ni nenapojuje a projede po ní asi 10 cyklistů denně. Za to přišlo asi 30 aut o parkovací místa. Je to prostě mamrd.

2kici: slovenčina je kouzelný jazyk, ve kterém i sprosté nadávání zní malebně :-). U nás dělají záplaty stejně, prý proto, aby se tam za chvíli nevyjezdil důlek. Důmyslné řešení;).
Co do stavebnich praci na silnicich u me zatim vede Jihlava. Cokoliv se tam delalo, trvalo min. trikrat dele nez muselo. Navic tam pracovnici zrejme z vrozene lenosti nedavaji znacky o nerovnosti vozovky, takze uz se mi podrailo zhruba v rychlosti 60 km/h spadnout do diry tak o 5 - 7 cm, vyfrezovane kolmo pres silnici. S hruzou jsem potom zjistil, ze tyhle obdelnikovy diry jsou tam (jakoby nahodne) rozmisteny po silnici v useku 500 az 700 metru a nekterym se neda vyhnout. Ve finale usoudili, ze to byl blbej napad a hodili pres to cely nakonec celej novej koberec. Uvidime jak dlouho vydrzi, jedna z rekonstruovanych silnici uz totiz pry byla reklamovana a bude se rekonstrovat znova, protoze se rozpadalo nekvalitni podlozi. Jeden z hlavnich tahu mestem, kde byly 2 proudy jednim smerem a 2 druhym se zase rozhodli modifikovat - odstranili jeden pruh v kazdem smeru, pricemz vznikly prostor vyuzili na pomerne zbytecne ostruvky a parkoviste oddelene betonovymi zatarasy. Na parkovisti stoji sporadicky nekolik aut a behem dopravni spicky tato "modifikovana" komunikace funguje jako spolehliva brzda dopravy. Atd. atd. atd.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Julinka
Navigátor

Příspěvek od Julinka »

To mi připomíná, nedávno u nás (Prachaticko) udělali cca 20 km nové silnice, bohužel při kolaudaci zjistili, že firma (tuším Berger), která prováděla pokládku asfaltu, použila (zřejmě záměrně) špatnou - levnější směs a musí celý úsek znovu vyfrézovat a položit nový asfalt, škoda bratru za 30 mil... :?
co dodat...
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 Julinka: Ano, to se velmi vydařilo. Naštěstí kolaudační komise byla nepodplacená a pečlivá, takže si nechala udělat rozbor směsi a nechala navrtat průzkumné sondy, takže těch 30 mio bude platit Berger. Ten koberec má pouze poloviční tloušťku a není to snad ani gumoasfalt. Chtěl bych být těmi silničáři, kteří to tam frézovali a asfaltovali, teď si to po sobě seškrábnou, a dají si repete :roll: .
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“