Takže vytápění už tam od minulého týdne mám, zakoupil jsem si to samé co
waterford26, akorát komplet pro dvě sedadla(dohromady cca 2000kč). Práce pro obě sedadla i s kompletním zapojením byla dohromady 6h(tedy samotná instalace je dražší než obě sady). Originální spínač jsem zatím neřešil, kvůli nevídané drahotě. Spínače, které byly u těchto univerzálních sad, jsem nechal namontovat do té záslepky pro originální spínač, třeba se tento v budoucnu někdy za rozumnější peníz vyskytne, pak to bude vcelku jednoduchá výměna.
Takto to bylo předtím a
tak je to nyní.
Pro případné zájemce: velké plus je to samotné vyhřívání, je to opravdu příjemné. I když zatím nejsou mrazy už jsem ho několikrát po ránu použil.
Ale. Vše má své ale. Pokud jsou zapnuty vyhřívání obou sedaček, je to asi dost nápor na baterku, myslím.
Také se opravdu musí vyndat napínací tyčky(celkem 4), pak potahy nejsou již tak vypnuté, jako předtím. Ovšem, že by nějak plandaly, posouvaly se do stran, apod., to ne.
Také v zadní části sedáku, už to není takové rovné. Neříkám, že jsou tam přímo boule, to ne, ale není to zcela rovné, vypnuté. Jsou tam trochu vystupující nerovnosti a také když tam šáhnete rukou, (samozřejmě) cítíte ty kabely a ten materiál.
Celkově to na první pohled není znát, ale na ten druhý ano. Je tedy třeba s tímto počítat.