SEZNAM MAJITELŮ CELICK
Tomáš Hovorka
HovoraT@seznam.cz
Hradec Králové
T23 1,8 VVTi
Tento víkend jsem vás viděl na cestě z Poděbrad do HK a sakra mě štvalo, že jsme zrovna jel autem rodičů a ne svojí cecilkou
HovoraT@seznam.cz
Hradec Králové
T23 1,8 VVTi
Tento víkend jsem vás viděl na cestě z Poděbrad do HK a sakra mě štvalo, že jsme zrovna jel autem rodičů a ne svojí cecilkou
- Danas
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ja te potkal cca pred mesicem v Pardubicich u intersparu, mavali jsme na sebeHovora píše:Tomáš Hovorka
HovoraT@seznam.cz
Hradec Králové
T23 1,8 VVTi
-
- Navigátor
6g
sazima.robert@seznam.cz cerna 6g 775 300 660
JJ pamatuju máš fakt luxusně vyladěnou Celicu. Já teprve začínam na vylepšeníDanas píše:ja te potkal cca pred mesicem v Pardubicich u intersparu, mavali jsme na sebeHovora píše:Tomáš Hovorka
HovoraT@seznam.cz
Hradec Králové
T23 1,8 VVTi
- Danas
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
uz ted ale vypada skveleHovora píše:JJ pamatuju máš fakt luxusně vyladěnou Celicu. Já teprve začínam na vylepšeníDanas píše:ja te potkal cca pred mesicem v Pardubicich u intersparu, mavali jsme na sebeHovora píše:Tomáš Hovorka
HovoraT@seznam.cz
Hradec Králové
T23 1,8 VVTi
- Zmozales
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Tak sem se zařadil mezi majitelé CELIC(7G. 1.8VVTI 105KW), přesedlal sem z COROLKY E10:) kontakt meragon@seznam.cz Jsem z PAHA DALEKÝ CHINA:)
Naposledy upravil(a) Zmozales dne úte 30.07.2013, 20:16, celkem upraveno 1 x.
Si vis pacem parabellum
Martin S. alias: Sudy
Dobříš. okres Příbram
sudy.m@seznam.cz
martin.slunecko@dolak.cz
TEL: 725 857 081
-------------------------------------
stříbrná Celica 7g. 1.8VVT-i
Dobříš. okres Příbram
sudy.m@seznam.cz
martin.slunecko@dolak.cz
TEL: 725 857 081
-------------------------------------
stříbrná Celica 7g. 1.8VVT-i
S vysokým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností jsi rychlý všude! C.C
Tomáš email-tomasbalatka@seznam.cz Chrastava, 7g ts