Servo riadenia?
Moja toyota to robila, ked sme ju kupili novu... nepamatam presne, aky to bol zvuk, ale asi nieco podobne ako opisujete...
Vtedy nam to v toyote servise opravili v ramci zaruky.. Vraj to bolo nieco s tycou riadenia, ale nepamatam presne... a vraj cena opravy by bola 50 000 SK (to boli este koruny)...
A zvuk prestal...
Vtedy nam to v toyote servise opravili v ramci zaruky.. Vraj to bolo nieco s tycou riadenia, ale nepamatam presne... a vraj cena opravy by bola 50 000 SK (to boli este koruny)...
A zvuk prestal...
Avensis/T25/2.0/D-4D/2007/Liftback
Re: Servo riadenia?
Tak opět teplo a vrzání při točení do prava. Už to někdo svépomoci vyřešil? Hodně mě to štve, hlavně když musím poslouchat švagrové kecy,že mu to stará oktávka nedělá. Nedělal to ani můj bývalý Renault r.v.98. Je to asi jen lahůdka od Toyoty.
Toyota Avensis D4D Kombi 93kw r.v. 2007
Ja som v Toyote dostal odpoveď, že je to taká gumová miska pod pružinou predného tlmiča. Neskúšal to niekto meniť? Vraj sa časom opotrebuje a robí práve tento problém. 

- Přílohy
-
- Toyota.jpg
- (109.27 KiB) Staženo 622 x
Dobry den, tak se pridavam ke vsem, kteri slysi ten zvuk, zejmena pri toceni vpravo. Jeste jsem to neresil, ale ocividne nejsem jediny, komu to dela. Muzu se zeptat, zda jiz nekdo vyresil tento problem? Resp. Pomohla vymena te gumove podlozky v ulozeni tlumice? Mam take Avensis 2007 93 kw.
Diky za rady
Diky za rady
Avensis T25 Combi, 2007 D4-D 93 Kw