Ty snad nemáš žádný plán ?
 Ty snad nemáš žádný plán ?  mám pár aut který chci pochytat a pokud se 10 let budu srát s touhle tak dřív budu mrtvej  než budu mít Nissan Supra MK4 R34
 mám pár aut který chci pochytat a pokud se 10 let budu srát s touhle tak dřív budu mrtvej  než budu mít Nissan Supra MK4 R34Obsah garáže snů

.
.

to že Ti motor zní jak šicí stroj,není vůli ventilu,ale ten kdo tam dával vačky je nepředpružil. Nedoporučuju s tím takhle jezdit. Za prvé při vyšších otáčkách může dojít k rozpůlení toho vačkoveho ozubeneho kola,jelikož ta pružina tam dělá i aretaci. Pokud je volná způsobuje to ten zvuk. Druhou věci je pak naprosto rozhozené časování,v určitých režimech může dojít i k poškození ventilu a o opotřebení vacek ani nemluvím.biscuit píše: ja ho mam taky jak sici stroj a to je po go. ventily teda pujdou brzo na postelovani, i kdyz si to po zime uz sedlo (jak stala bylo to horsi)..a to bude i problem
 jak obvod 5 tak i 10.
 jak obvod 5 tak i 10.  oni to totiž jaksi zapomněli dát do manuálu jehož verze k 4/7afe po netu koluje a doplnili asi 3stránkovým dodatkem označeným jen číslem. Tomu už nikdo samozřejmě pozornost nevěnoval.  Oprava je zhruba na hodinu a uvidíš jak si teď budeš spokojeně cvakat zuby ty.
 oni to totiž jaksi zapomněli dát do manuálu jehož verze k 4/7afe po netu koluje a doplnili asi 3stránkovým dodatkem označeným jen číslem. Tomu už nikdo samozřejmě pozornost nevěnoval.  Oprava je zhruba na hodinu a uvidíš jak si teď budeš spokojeně cvakat zuby ty.  poprosil bych Zvadyho o 15s zvukového záznamu jeho motoru.
 poprosil bych Zvadyho o 15s zvukového záznamu jeho motoru. 
 já nejsem jasnovidec,a pokud má někdo problém a mlčí a nepopíše ho,nemůžu poradit. Ty jsi schopen rozebírat věci o motoru i několik hodin měsíčně
 já nejsem jasnovidec,a pokud má někdo problém a mlčí a nepopíše ho,nemůžu poradit. Ty jsi schopen rozebírat věci o motoru i několik hodin měsíčně  a odmítl jsem Tě snad někdy?
 a odmítl jsem Tě snad někdy?