já totiž nemam jedinou fotku předchůdce celicy, podobnýho eclipse... prostě nemam, jen necelej měsíc mi dělal radost fešák... už sem si myslel, že neexistovaly další... ale jooo a žije
 já totiž nemam jedinou fotku předchůdce celicy, podobnýho eclipse... prostě nemam, jen necelej měsíc mi dělal radost fešák... už sem si myslel, že neexistovaly další... ale jooo a žije  jestli to neni spravenej ten muj, no to bych si uprd blahem
 jestli to neni spravenej ten muj, no to bych si uprd blahem   ale teda já nemam rád bílou, ale na tomhle Eclipsu byla nejsexovatější
 ale teda já nemam rád bílou, ale na tomhle Eclipsu byla nejsexovatější     RIP No ale kdyby nezemřel Eclipse v Žitný kdysi dááávno a nesejmul přitom cca 3-4 auta... nebyla by nebeská... a ta je ještě minimálně o stupeň lepší... ale je pořád krásná mitsina... jeje jen očíčko spravit...
 RIP No ale kdyby nezemřel Eclipse v Žitný kdysi dááávno a nesejmul přitom cca 3-4 auta... nebyla by nebeská... a ta je ještě minimálně o stupeň lepší... ale je pořád krásná mitsina... jeje jen očíčko spravit...
http://otomoto.pl/mitsubishi-eclipse-gs ... 48881.html

Ein fuckin koooomišššš inzerááát naturlich..... mein gottt das ist ein TOTAL idiot
 Ein fuckin koooomišššš inzerááát naturlich..... mein gottt das ist ein TOTAL idiot 

Je to takovej predchudce hybridu.
 Je to takovej predchudce hybridu.