Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně
zvady > Přesně tak, taky mam pocit, že si v tom bazaru nějakou dobu postojí a střelí se to po čase nějakejm pepíkům za desítku a ti to akorát někde domlátěj.
aczasa > No ale pak tu máš taky lidi, co se na to podívaj a řeknou si, že až se tam něco podělá, tak vykrvácej do servisu a různý jiný bláboly. Takže jenom cenou paliva to neni.
gramo > To je pěknej úlovek. Stylovej sedan ze starý školy prostě. Paráda.
aczasa > No ale pak tu máš taky lidi, co se na to podívaj a řeknou si, že až se tam něco podělá, tak vykrvácej do servisu a různý jiný bláboly. Takže jenom cenou paliva to neni.
gramo > To je pěknej úlovek. Stylovej sedan ze starý školy prostě. Paráda.
A je to asi fakt... mnoho lidi tady radsi tvrdou prycnu s malilinkatym motureckem... Ja mam docela "plovouci" vetsi rodinne auto s dvoulitrem a kdybych mel sanci prejit nekam lepe.... ale nemam, nic lepe se nevozi do cech v tom segmentu... Kez by se vozila nova previa.. a kez by delali ten motor z 86ky i do jinejch aut..
Back in Czech.
Bál bych se jenom toho pravidelného servysování
Ovšem za dvacku super nenáročné kvalitní a pohodlné auto (vzhledem ke své třídě).
Tu Camry výše prostě nesmíš nabourat. Pak se to hází rovnou ze srázu, protože už jí neopravíš. Ale auta ze Švýcarska bývají vzorně zachovalá, asi i proto, že tam nesolí silnice a mají asi i kvalitní servisy. Olej si člověk vymění sám a nic jiného to potřebovat nebude. A když si koupíš za půl melounu hrkavé tédéíčko, tak si nedovedu představit, kolik bych musel ujet kilometrů, aby se mi ten rozdíl ve spotřebě nějak finančně projevil
Ovšem za dvacku super nenáročné kvalitní a pohodlné auto (vzhledem ke své třídě).
Tu Camry výše prostě nesmíš nabourat. Pak se to hází rovnou ze srázu, protože už jí neopravíš. Ale auta ze Švýcarska bývají vzorně zachovalá, asi i proto, že tam nesolí silnice a mají asi i kvalitní servisy. Olej si člověk vymění sám a nic jiného to potřebovat nebude. A když si koupíš za půl melounu hrkavé tédéíčko, tak si nedovedu představit, kolik bych musel ujet kilometrů, aby se mi ten rozdíl ve spotřebě nějak finančně projevil
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud mě hlava neklame, tak tato patřila manželce majitele 1.gen. Camry co se zde také ukázala (původ z JPN ambasády v PHA). V této byla 2,5 V6 a AT. Bohužel tato dostala ťafku na čumák (před spolujezdce) a krátce na to byla sešrotovaná. Podle ní mam dělané vnitřky předních světel na mé Camry.
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
Carina 2 za 7000kč
http://auto.bazos.cz/inzerat/22659372/Carina-2.php
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To je jak s tou camry 2,5 V6 - když jí miluješ (a máš money) není co řešit.zvady2 píše:Carina 2 za 7000kč
..měl jsem možnost jet v CarinaII - neuvěřitelně pohodlný auto. CarinaE je proti tomu přitvrzený sporťák.