Huceni - pravdepodobne prevodovka
Huceni - pravdepodobne prevodovka
Dobry den,
Avensis r.v.99, 2,0i
Zhruba posledni rok resim neprijemne huceni z oblasti predni napravy. Jako prvni se nabizelo, ze jde o loziska u kol. Byl jsem s tim v servisu, ale technik po dukladne kontrole tvrdil, ze hluk jde pouze s prevodovky. Nicmene lozisko u kola jsem vymenil a technik mel pravdu (huceni pokracovalo).
Jedna se o huceni ktere dosahuje maxima cca. pri 80 km/h a je jedno jaka je zarazena rychlost, stale huci stejne. Behem mesicu se huceni zhorsovalo a preslo az k jemnym vybracim auta. Jeste docela zajimave je, ze kdyz tocim trochu vic ostreji do prava, tak se huceni vyrazne zmirni.
Mel jste nekdo stejny problem, nebo vite co s tim? Diky za rady.
Avensis r.v.99, 2,0i
Zhruba posledni rok resim neprijemne huceni z oblasti predni napravy. Jako prvni se nabizelo, ze jde o loziska u kol. Byl jsem s tim v servisu, ale technik po dukladne kontrole tvrdil, ze hluk jde pouze s prevodovky. Nicmene lozisko u kola jsem vymenil a technik mel pravdu (huceni pokracovalo).
Jedna se o huceni ktere dosahuje maxima cca. pri 80 km/h a je jedno jaka je zarazena rychlost, stale huci stejne. Behem mesicu se huceni zhorsovalo a preslo az k jemnym vybracim auta. Jeste docela zajimave je, ze kdyz tocim trochu vic ostreji do prava, tak se huceni vyrazne zmirni.
Mel jste nekdo stejny problem, nebo vite co s tim? Diky za rady.
Ano, huci i na volnobeh. Lozisko jsem menil pouze jedno, u ktereho sel slyset mirny hluk. To druhe je temer urcite v pohode. To s tema sedackama jsem nezkousel, ale je to zretelne slyset zepredu. Mechanikovi duveruji, je to clovek s dlouhou praxi a navic u nej dela muj dobry kamarad, takze tady bych problem nevidel. Kontrola probehla opravdu dukladne. Mechanik poslouchal vsechno mozne se stetoskopem a jako zdroj hluku oznacil prevodovku.
-
- Manager Týmu
-
- Manager Týmu
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal