wong píše:hmm, tak Camry bych si taky nechal libit a staral se
tak proc mash Primeru
Mel jsem Carinu, jenze ta sla bohuzel do svodidel
A pak jsem potreboval nejaky jiny spolehlivy vozitko za rozumnou cenu a rychle... A protoze jsem nemohl cekat dlouho na dobrou nabidku a nemel dost penez na nabidky, ktery byly, tak ta Primera z toho vypadla jako nejlepsi reseni.
wong píše:hmm, tak Camry bych si taky nechal libit a staral se
tak proc mash Primeru
Mel jsem Carinu, jenze ta sla bohuzel do svodidel
A pak jsem potreboval nejaky jiny spolehlivy vozitko za rozumnou cenu a rychle... A protoze jsem nemohl cekat dlouho na dobrou nabidku a nemel dost penez na nabidky, ktery byly, tak ta Primera z toho vypadla jako nejlepsi reseni.
obavam se, ze nemohla.. navic to pisu jenom na konci slov, tak to budesh muset prezit a je v tom nejaky zvlastni spojeni, nebo co, ze ti to jeste pred otazkou na Primeru nevadilo...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Artie píše:obavam se, ze nemohla.. navic to pisu jenom na konci slov, tak to budesh muset prezit a je v tom nejaky zvlastni spojeni, nebo co, ze ti to jeste pred otazkou na Primeru nevadilo...
Vadi mi to celou dobu, ale tentokrat byla primo moznost na to reagovat. Zadnou souvislost s Primerou to nema
PS: neni to nic proti tobe, ale proti tomu sh - hnus, kterej obcas lidi pisou
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
njn, prezijesh =) to pisu akorat na konci slov a tech moc neni... mash, dash, sesh, zijesh apod =) + prefixy se to kdysi psavalo, dyz nebyla diakritika a chtels neco odlisit, taxem si na to zvykla a tedka mi zustala cast toho zvyku
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Artie píše:njn, prezijesh =) to pisu akorat na konci slov a tech moc neni... mash, dash, sesh, zijesh apod =) + prefixy se to kdysi psavalo, dyz nebyla diakritika a chtels neco odlisit, taxem si na to zvykla a tedka mi zustala cast toho zvyku
Taxem je dalsi podobnej hnus... Ale co nadelam - budu to teda muset prezit
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)