zvody 7 gen.
to Libor >No chválabohu žes to odhalil, já si pořád lámu hlavu, kde má jaké dírky
A jak má ta US verze řešený sekundární vzduch? Do těch dírek teda bude přívod přes nějaké trubičky? Na toyodiv jsem našel jenom jeden způsob - ten na ty svody, jak jsou na obrázkku.
A tu turbínu a pneuventil tam máš? Držák by měl pasovat.
A jak má ta US verze řešený sekundární vzduch? Do těch dírek teda bude přívod přes nějaké trubičky? Na toyodiv jsem našel jenom jeden způsob - ten na ty svody, jak jsou na obrázkku.
A tu turbínu a pneuventil tam máš? Držák by měl pasovat.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Honzo tam je to úplně jinak. On si totiž dovezl z usa tu nejhorší celicu co mohl a to CA verzi. Ty trubky jsou přívod pro egr ta jeho sekundární vzduch nemá. Zato má ale jednoznačně nejlepší emise kdysi jsem na jednom us fóru viděl fotku ale víc k tomu nevím. Každopádně pokud tam někdo dal DS svody musel udělat flash fw ecu a tu kontrolu vypnout. S klidem ty díry zaslep a doufej že se ti nic dalšího nevykaká. Byl by jsi víš kde.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
měl tam tyhle http://www.dcsports.com/421headers1toyota.html non-air
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
dobre toto som chcel vediet ze mozu byt zaslepene, ako som uz pisal na tych DC zvodoch je dovareny kus (akoby su zvecsene aby prekrily tie diery/zaslepily ich) a origo seriove z toho auta nemam takze v podstate len dopasovat drziak a dat nove tesnenie (ak take zozeniem) a ked nebude podfukovat nebude klepkat... super vdaka chalani za rady
Toyota CELICA t23 GT-S 2003, 141kw, 2ZZ-GE
EX: Toyota CELICA t23 GT 2000, 105kw, 1ZZ-FE
EX: Honda CIVIC MB1 1995 (anglican), 1.4, 66kw
EX: Toyota CELICA t23 GT 2000, 105kw, 1ZZ-FE
EX: Honda CIVIC MB1 1995 (anglican), 1.4, 66kw