STK ?
Ale jó. I to ještě jde
Naposledy jsem takhle řešil náklad'ák(moje Mitsu). Jelikož u nás nikdo náklad'áky nedělá a nikam se mi jezdit nechtělo, tak to šlo s měnší (finanční) pomocí
Každopádně si myslím, že se to dělá už jen pro hodně dobré známé, kde se ví, že to auto je v dobrém stavu.

TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
1.3 55kw > Zkusil jsem tohle, jestli to k něčemu bude. Podel map jsou Veřovice na Novo Jičínsku. Takže STK Nový Jičín? http://www.stk-novyjicin.cz/cenik
Keeek > Už to právě neni taková prča no. Moje kontakty to už takhle neprovozují
Keeek > Už to právě neni taková prča no. Moje kontakty to už takhle neprovozují

- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
STK + Emise stojí všude úplně jinak. Někde dáš za benzín dohromady 1400,- (K. Vary) , někdo jenom 900,-(Brno).
Nicméně jsem ještě neviděl stanici, kde by měřili emise tak jak se má a TK taky odfláknutá. Mrk na VIN, rozměr kol, čepy, světla, fotka do alba a pak čekej 20 minut, protože to je nařízené. Zaplať a vypadni... no a když se jim nebudeš líbit, tak tě vyhodí za prasklou žárovku a zopakuj si to, samosebou za poplatek.
Nicméně jsem ještě neviděl stanici, kde by měřili emise tak jak se má a TK taky odfláknutá. Mrk na VIN, rozměr kol, čepy, světla, fotka do alba a pak čekej 20 minut, protože to je nařízené. Zaplať a vypadni... no a když se jim nebudeš líbit, tak tě vyhodí za prasklou žárovku a zopakuj si to, samosebou za poplatek.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Nejjednodušší a nejvychytanější je to udělat naprosto bez psychický a časový újmy... tedy každej automechanik má známýho na STK... takže řekni svýmu automechanikovi ať ti udělá STK... u mě je STK vždycky v cajku, a to jezdí na hlavní centrálu, kde se to nedá ojebat... mno folie se daj
To už je právě o tom "přátelství"... mechanik nečeká ve frontě--- atd, no stress
trošku VIP přístup, sice nemam to slovo rád, ale v tomhle případě se hodí... celica nerada čeká mezi vemenama na odbavení
stejně tak i Land Cruiser i Terrano... no psyko
Jednou jsem tam byl sám, a stačilo... zažívat stavy jako na židli před zkouškou ve škole, nebo před zubní ordinací, to fakt nemam za potřebí 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++