STK ?

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
1.3 55kw
Manager Týmu

STK ?

Příspěvek od 1.3 55kw »

Můžete mi napsat klik stojí emise plus technická bo kámoš mi říkal že dražená?Za 14 idu tak doufám že dobře dopadnu.
petrbk
Věčnej rejpal

Re: STK ?

Příspěvek od petrbk »

Však to jsou věci, které se dají najít na netu ne? Ono každý stanoviště ty ceny má trochu jinak.

BTW: Umí ještě někdo technickou bez auta? :mrgreen:
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Ale jó. I to ještě jde :) Naposledy jsem takhle řešil náklad'ák(moje Mitsu). Jelikož u nás nikdo náklad'áky nedělá a nikam se mi jezdit nechtělo, tak to šlo s měnší (finanční) pomocí :D Každopádně si myslím, že se to dělá už jen pro hodně dobré známé, kde se ví, že to auto je v dobrém stavu.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

1.3 55kw > Zkusil jsem tohle, jestli to k něčemu bude. Podel map jsou Veřovice na Novo Jičínsku. Takže STK Nový Jičín? http://www.stk-novyjicin.cz/cenik

Keeek > Už to právě neni taková prča no. Moje kontakty to už takhle neprovozují :D
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

Keeek píše:Ale jó. I to ještě jde :)
sááákrrr blééé pššššt :lol:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

STK + Emise stojí všude úplně jinak. Někde dáš za benzín dohromady 1400,- (K. Vary) , někdo jenom 900,-(Brno).
Nicméně jsem ještě neviděl stanici, kde by měřili emise tak jak se má a TK taky odfláknutá. Mrk na VIN, rozměr kol, čepy, světla, fotka do alba a pak čekej 20 minut, protože to je nařízené. Zaplať a vypadni... no a když se jim nebudeš líbit, tak tě vyhodí za prasklou žárovku a zopakuj si to, samosebou za poplatek.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

pamatuju ze s Corollou na jeji prvni technicky, po 4 letech mi technik rozebral lekarnicku a kontroloval jestli nejsou prosly obvazy :roll:
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
zvady2
Věčnej rejpal

Příspěvek od zvady2 »

Tak sa spýtam rovno:
Máte v Prahe (prípadne okolí) niekto známeho na STK? Alebo kam v Prahe isť aby s vami necvičili?

Kľudne do SZ nie verejne :)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Nejjednodušší a nejvychytanější je to udělat naprosto bez psychický a časový újmy... tedy každej automechanik má známýho na STK... takže řekni svýmu automechanikovi ať ti udělá STK... u mě je STK vždycky v cajku, a to jezdí na hlavní centrálu, kde se to nedá ojebat... mno folie se daj :lol: To už je právě o tom "přátelství"... mechanik nečeká ve frontě--- atd, no stress :lol: trošku VIP přístup, sice nemam to slovo rád, ale v tomhle případě se hodí... celica nerada čeká mezi vemenama na odbavení :lol: stejně tak i Land Cruiser i Terrano... no psyko :lol: Jednou jsem tam byl sám, a stačilo... zažívat stavy jako na židli před zkouškou ve škole, nebo před zubní ordinací, to fakt nemam za potřebí :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“