Podle predpisu nemusis mit vsechny 3 deti v sedackach... Ale je tam pak myslim nejaky jiny omezeni - nesmis na dalnici a rychlost max. 70km/h - nevim jak to je presneKomanche píše:by me hrozne zajimalo jak se tam vlezou ty tri detsky sedacky...ombre píše:IMHO bych tam 5 lidí skládat nechtěl. Možná dozadu 3 děti do deseti let, ale to je tak na 3 roky. (*edit: ne je tam skládat, ale vozit
Spotřeba je do šesti litrů.
Počet míst k sezení...
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
- Slam
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Neblázni.. tohle už dneska nezná skoro nikdo. Dnes už všichni používají stackové switche...ombre píše: Znáš stohovatelné huby [čti haby]?
Tak asi tak.

Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
- adrenix
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
isli sme 4 dospely v starlete cca 1500km + batozina, uplna pohodicka a to som mal este vpredu skrupiny sedacky:) to auto bolo bezudrzbove, naozaj jedine co sa tam robilo bola vymena oleja a dlievanie benzinu.
Toyota Starlet (sold)
Toyota MR2 (sold)
Toyota MR2 turbo(sold)
Toyota MR2 2,2i
kto nema turbo nema plnohodnotny zivot:)
adrenix@mr2.cz
Toyota MR2 (sold)
Toyota MR2 turbo(sold)
Toyota MR2 2,2i
kto nema turbo nema plnohodnotny zivot:)
adrenix@mr2.cz
muj nazor na detske sedacky je nasledujici:wong píše:Podle predpisu nemusis mit vsechny 3 deti v sedackach... Ale je tam pak myslim nejaky jiny omezeni - nesmis na dalnici a rychlost max. 70km/h - nevim jak to je presneKomanche píše:by me hrozne zajimalo jak se tam vlezou ty tri detsky sedacky...ombre píše:IMHO bych tam 5 lidí skládat nechtěl. Možná dozadu 3 děti do deseti let, ale to je tak na 3 roky. (*edit: ne je tam skládat, ale vozit
Spotřeba je do šesti litrů.
kdo nema dite v sedacce, je idiot.
A proč si rovnou nepořídit toto
:

Ideální rodinný minivan.
Nebo si dopřát pick-up a začít podnikat:

Nezlob se, ale pro pětičlennou rodinu pořizovat vozík, jakým se Jan Kraus dopravuje v ukázce na svou talkshow, připadal bych si vůči rodině jako sobec. A to nejen kvůli prostoru, ale i z bezpečnostních důvodů.
Já to starleta používám 7 let, a to pouze na jízdu po městě a max. 20 km okolo.
Kromě toho, že je to malé vozidlo, tak je hrozně tvrdé, špatně odhlučněné, má mizerné sedačky, kufr, kam se nevejde nákup za 1000,- Kč.
To auto není apriori špatné, ale je určeno pro něco jiného.

Ideální rodinný minivan.
Nebo si dopřát pick-up a začít podnikat:

Nezlob se, ale pro pětičlennou rodinu pořizovat vozík, jakým se Jan Kraus dopravuje v ukázce na svou talkshow, připadal bych si vůči rodině jako sobec. A to nejen kvůli prostoru, ale i z bezpečnostních důvodů.
Já to starleta používám 7 let, a to pouze na jízdu po městě a max. 20 km okolo.
Kromě toho, že je to malé vozidlo, tak je hrozně tvrdé, špatně odhlučněné, má mizerné sedačky, kufr, kam se nevejde nákup za 1000,- Kč.
To auto není apriori špatné, ale je určeno pro něco jiného.

Máme Starleta (r.v. 1990) asi půl roku a pokud nepotřebuješ auto, do kterýho se toho víc vejde, tak je to fakt stroj k nezaplacení. Na to, že je to třináctistovka je hodně živej a dobře se s ním jezdí. Až budem potřebovat větší vůz, bude se mi s ním těžko loučit.Vilík píše:Neváhej moc dlouho!Skutečně se tohle vozítko vyplatí a uvidíš sám za rok že nebudeš litovat!Mrkni se na fotky mojeho auta.Skutečně nevypadá na rok 1996.
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem v jednom i jel (rv 1995), protoze jsem ho mel kupovat. Ale byl bouranej, blbe opravenej a kvuli tomu rezavej, takze z toho nic nebylo
A pak je to auto jenom do mesta. Pri rychlosti vetsi nez 70km/h uz mi tam prisel dost velkej hluk...
A pak je to auto jenom do mesta. Pri rychlosti vetsi nez 70km/h uz mi tam prisel dost velkej hluk...
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam v Primce taky ticho
Nemyslel jsem nejaky klepani, rachtani nebo tak, ale proste zvuk motoru. Ale je mozny, ze tam bylo neco spatne (vyfuk?)...
Treba az bude zase nejakej sraz (a nerozbiju auto po ceste na sraz), tak dorazim a projedu se

Treba az bude zase nejakej sraz (a nerozbiju auto po ceste na sraz), tak dorazim a projedu se