DVD pro TNS700
DVD pro TNS700
Mám k těm mapám ve verzi E10 ještě disk kterej se jmenuje: Program disc inspektion. Po odpojení baterky rádio samozřejmně nejde a nepomůže ani žádné z těch originálních navigačních dvd, kterých mám celkem osm. Ale když vložím do navigační mechaniky ten inspekční disk, tak se všechno rozjede kromě navigace. Displej píše, že vložený disk neobsahuje navigační data a mám ho vyměnit za ten navigační. Jinak všem stačí, když vloží nějaké navigační dývko, což mě nefunguje. Dostanu se do kompletního menu rádia, které normálně hraje se všemi funkcemi, kromě navigace. Dokonce to ukáže aktuální souřadnice, když při vloženém inspekčním dvd zmáčknu na panelu tlačítko "INFO" Potřeboval bych kontakt na někoho, kdo má podobnou zkušenost, nebo se na tyto rádia nějak specializuje.
Je to Peter Tothivan živný píše:ja jsem mu prave ty starsi na rozchozeni chtel dat. jestli me posles ten kontakt na slovensko budes hodnej. dik
http://mobily.hyperinzerce.cz/gps-navig ... a-nabidka/
Vše proběhlo bez problému. Tuším, že je z Bratislavy alespoň mi psal, že se to dá tam převzít.
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw