ako čistiť filter pevných častí?
s tym dpf superclean niekto nemate skusenosti?
http://www.nanoaditiva.sk/produkt,dpf-super-clean
zatial som nevidel aditivum, ktore by deklarovalo znizenie bodu horenia sadzi.
To, ze niektore aditiva (hlasajuce zlepsenia inych parametrov) funguju je dokazane laboratorne, tak ma zaujima, ci aj toto. Lebo teoreticky to samozrejme mozne je.
Tu maju vyhody chalani s VAGom, lebo oni presne vidia, na kolko % maju zaplneny filter a kedy sa im spusta regeneracia. Mozno je to mozne aj u ttt, ale v mojom softe to nevidim. Dokazete to niekto s inym softom?
To, ze niektore aditiva (hlasajuce zlepsenia inych parametrov) funguju je dokazane laboratorne, tak ma zaujima, ci aj toto. Lebo teoreticky to samozrejme mozne je.
Tu maju vyhody chalani s VAGom, lebo oni presne vidia, na kolko % maju zaplneny filter a kedy sa im spusta regeneracia. Mozno je to mozne aj u ttt, ale v mojom softe to nevidim. Dokazete to niekto s inym softom?
jen přídám odkaz na ekvivalent dostupný pro ČR:matus69 píše:s tym dpf superclean niekto nemate skusenosti?
http://www.cistic-dpf.cz/cistic-dpf/
a ohledně funkce, pokud by to nefungovalo, tak by to nebylo tak prodavane (ackoliv na druhou stranu, dneska se prodava hafec veci co nefunguje, ale ma dobrou reklamu:(:)
jinak zde citace reference jednoho z jejich zákazníků z 18.2.2013:
..Nalial som do nafty DPF Super Clean, aj to velmi pomohlo auto ide o 100% lepšie. Asi už bol filter velmi zanesený. Ale stále cítim že to nie je ono, ale po každej jazde je to lepšie..
samozřejmě nutno mít na zřeteli, že tento typ výrobku, ať už jakékoliv značky efektivně funguje jen do doby dokud nějakým způsobem ještě lze spustit regeneraci..
pokud je to už v takovém stavu, že si regenerace nevrzne, musí se to odmontovat a vyčistit..způsobů je několik.. osvědčený je třeba Výplach DPF
ten slovenský eshop ho má pod názvem DPF Flushing Liquid
Naposledy upravil(a) Johny B. dne sob 23.02.2013, 17:32, celkem upraveno 1 x.
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem zjistil, ze kdyz kazde rano naleju veskerou svou moc do nadrze, auto mnohem lepe jede. Ale pozor, chce to ranni moc, jinak to nefunguje.
To je asi tak zhruba stejne, jako veskere popisy a nadpisy a sliby, ktere pisou na tech zazracnych lahvickach. Jen skoda, ze nepisou neco o nanotechnologiich, pouziva to i NASA atd., to me vzdycky potesi.
Bohuzel pokud uz je hodne zaneseny, silne pochybuju, ze nejaka lahvicka to vyresi. Kdyz si vezmu jak se to rozredi v nadrzi a jeste se to musi trefit do toho, aby se zrovna vypaloval atd.
No kazdy at si utrati sve penize za co chce, ale vuci temto lahvickam jsem silne silne skepticky.
To je asi tak zhruba stejne, jako veskere popisy a nadpisy a sliby, ktere pisou na tech zazracnych lahvickach. Jen skoda, ze nepisou neco o nanotechnologiich, pouziva to i NASA atd., to me vzdycky potesi.
Bohuzel pokud uz je hodne zaneseny, silne pochybuju, ze nejaka lahvicka to vyresi. Kdyz si vezmu jak se to rozredi v nadrzi a jeste se to musi trefit do toho, aby se zrovna vypaloval atd.
No kazdy at si utrati sve penize za co chce, ale vuci temto lahvickam jsem silne silne skepticky.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
ohledně vaší skepse..na to nelze rici nic jineho nez abyste to nekdy vyzkousel:)mrazik píše:Ja jsem zjistil, ze kdyz kazde rano naleju veskerou svou moc do nadrze, auto mnohem lepe jede. Ale pozor, chce to ranni moc, jinak to nefunguje.
uvidite sam a budete mit aspon jistotu ze se bud mylite a nebo mate pravdu..
obecne vsak plati, pokud o necem nevim nebo nerozumim jak by to mohlo fungovat, jeste automaticky neznamena ze to nefunguje..mozna blbej priklad ale.. taky bych treba neveril ze paralen mi pomuze na boleni hlavy nebo teplotu..kdyz se vlastne spolkne..a ted se to tam naredi v zaludku a jde to do strev..a mne prece boli hlava..ne bricho..a i tak to funguje:) a vetsinou je lidem jedno jak je to vlastne mozny, dulezity pro ne je ze to funguje. podobny by to mohlo byt zde..
ohledně NASA a slibu..ano dnes je hodne silny marketing..a to bohuzel az i nekdy lzivy a zavadejici..ale nemusi totak byt pokazde..pokud je produkt ktery funguje, tak se nemusi vymyslet lzi..napr takove mazivo WD40 bylo puvodne opravdu vynalezeno pro potreby NASA, tusim nekdy v 50/60 letech 20.stol.
ohledne lahvicek..tam priznavam je to dnes svizel - jsou lahvicky napr ktere maji odstranit vodu z paliva (benzinového), jedny jsou za cenu v radu desitek korun a pak napr. druhe ktere jsou v radech stovek.. obe muzou hlasat stejne - ze odstrani vodu atd.. nicmene ta levnejsi funguje na bazi alkoholu..kera sice vodu "odstrani" - jelikoz se voda smicha s alkoholem..ale pak tam budete mit palivo a smes vody s alkoholem..dal se to dohromady nespoji..no a takovej alkohol v dnesnich modernich motorech, no moc vas motor nepochvali:) narozdil ta druha lahvicka se spoji s vodou a zaroven s palivem a vytvori jeden celek..a motor nepozna rozdil, ba co vic kolikrat to v sobe ma i dalsi prisady, ze to zaroven i vycisti palivovy system, atd. a pritom muzou mit podobny nazev a podobne sliby na obalu oboje.. a jedno vam spis uskodi..a druhe pomuze..
obdobny priklad v lahvickach na vyplach motoru..jsou zase jedny kere sou na bazi rozpoustedel a alkoholu a dalsich..ano ony to sice vycidi (vcelku agresivne)..ale vemou sebou i karbon..a to tak ze ho ne uplne rozpusti ale narusi a on se odloupne od sten..v horsim pripade ten kus nekde neco ucpe a je hotovo..a nebo pokud je motor starsi..tak v "mezere" po karbonu pak unika olej, klesa komprese atd atd.. no a druhe lahvicky nejenze karbon nerozpousti, ale ani nic neodlupujou ale rozlozi ostatni bordel, vstreba se to do oleje a to se nasledne vypusti..takze zustane cistej motor a jeste se zvedne komprese..
no ale poznejte to..nápisem a slibama hlasaji treba oboje stejne..a kolikrat i stoji podobne :O
jeste ohledne nanotechnologii...stejny pripad..kolikrat se tam da NANO aby to vypadalo krutoprisne a hustodemonsky;) ale ve skutecnosti to okolo NANO jen proslo a nebo je tam toho tak malo ze efekt neni takovy.. ale pak sou veci kere opravdu funguji..
priklad budiz zde: http://www.nanoaditiva.sk/produkt,nano-textil
at uz jakykoliv z tech jejich nano produktu.. byl bych skepticky ale videl sem to na predvadecce na vlastni oci.. borec stim naimpregnoval papir..a pak po nem honil kapku vody jak kdyby to vubec nebyl papir:O a vic prikladu..jako cucel sem..ale predim bych mel problem verit, ze az tak to muze fachat..
kazda sranda ale samozrejme neco stoji, pokud ma fungovat:)
a ohledne DPF, pokud je to uz hodne zaneseny(regenerace se nespusti)..a hlavne i popilkem nez jen sazemi..tak tehle typ lahvicky uz treba nemusi tolik pomoci (jen trochu) a musi se to udelat jinou lahvickou:) (tou na vyplach)
Ty jo..... Ten clovek urcite vi o cem pise.. .
LoL a RoFL... 
1) paralen funguje jen proto, ze do toho ty farmaceuticke firmy nelily miliardy....
2) alkohol a voda v palivu... ty jsi mi teda mudrlant.... zkus nalit vodu do benzinu a zjistis, ze voda se v benzinu ztraci, takze do litru benzinu nalejes cca 2 - 3 dcl vody a zustane ti stale litr paliva.... neni to zazrak, je to fyzika... Takze alkohol s vodou a benzinem motor v klidu spali a nic se mu nestane.. A ta tvoje druha lahvicka...
tak si tomu teda ver..

3) karbon v motoru? Ono uz se delaji konecne karbonove motorove bloky?
Nebo jsi zaspal nekde u dvoutaktupred padesati lety?
Karbon v motoru..... to je lol jaxvin...
A jeste mu stoupne komprese... WoW... zvysenim objemu pri stale vysce pistu.... Ono to vazne stoupne? ;-D Ze ja *** jsem se tu fyziku neucil... takze vetsi prostor, stejne stoupani a je z toho vyssi komprese... inu.. .co dodat..
4) tohle a nanotechnologie?
Ja uz z tohohle fakt nemuzu.... prosim, nenicte me... nano technologie... a navic na odkaze prejmenuji nano textil sealant (jeste navic blbe cinsky vyspelovany) na nano-textil..
Uaaaaa....a popilek, ne jen saze.. .
ten clovek me zabije.. .
)))

1) paralen funguje jen proto, ze do toho ty farmaceuticke firmy nelily miliardy....
2) alkohol a voda v palivu... ty jsi mi teda mudrlant.... zkus nalit vodu do benzinu a zjistis, ze voda se v benzinu ztraci, takze do litru benzinu nalejes cca 2 - 3 dcl vody a zustane ti stale litr paliva.... neni to zazrak, je to fyzika... Takze alkohol s vodou a benzinem motor v klidu spali a nic se mu nestane.. A ta tvoje druha lahvicka...

3) karbon v motoru? Ono uz se delaji konecne karbonove motorove bloky?

4) tohle a nanotechnologie?

Back in Czech.
vidim ze nema smysl se prit a dodavat Ti argumenty, jelikoz i kdybych Ti rekl cokoliv co by bylo jakkoliv prokazano tak proste to napadnes a pojedes si svou 
jen maly priklad toho jak vezmes neco z kontextu a vyzenes to do extremu a napadnes to:
bod2) muhehe..jasne..takze tva bezna praxe pri tankovani je 50l benzinu pak dolejt 10l vody..abys usetril..a navrch tam vrznes jeste litr slivky..aby to melo poradnej riz coz ?
ono se to nejak popasuje a motor vodu s alkoholem a benzinem prece v klidu spali a nic se mu nestane 
tzn timto stylem se neda dale normalne komunikovat:) sorry
a propo mel by sis nejdriv neco nacist nebo doucit nez se do neceho navezes..
male nasmerovani: ala karbon..mineralni oleje, starej dieselak s hodne najeto.. napr.
ala komprese...netesnost mezi pistem a valcem, snizeni komprese, odstranis a mas zpet puvodni..nidko to nemluvil o navysovani komprese ve smyslu vyska zdvihu, zmena objemu apod..omg:)
ala popilek v DPF..zkus strycka google:)
ala nano veci: zkus tetu youtube
no zaverem..prosimte..nepouzivej zadne zazracne lahvicky, neb jsou jiste posedle dablem! a mohl by na tebe z nich preskocit:) a ja si je budu v klidu dal pouzivat, neb ne kvuli tomu ze verim, ale ze vim, videl sem, ozkousel sem, ze to facha:)
a oba budem spokojeny:)
btw: prijde mi ze kdybys zil v dobe Giordana Bruna, tak bys byl vehementnim zastancem ze zeme a slunce jsou stredem vesmiru, mozna bys byl i v nejake inkvizici
)

jen maly priklad toho jak vezmes neco z kontextu a vyzenes to do extremu a napadnes to:
bod2) muhehe..jasne..takze tva bezna praxe pri tankovani je 50l benzinu pak dolejt 10l vody..abys usetril..a navrch tam vrznes jeste litr slivky..aby to melo poradnej riz coz ?

tzn timto stylem se neda dale normalne komunikovat:) sorry
a propo mel by sis nejdriv neco nacist nebo doucit nez se do neceho navezes..
male nasmerovani: ala karbon..mineralni oleje, starej dieselak s hodne najeto.. napr.
ala komprese...netesnost mezi pistem a valcem, snizeni komprese, odstranis a mas zpet puvodni..nidko to nemluvil o navysovani komprese ve smyslu vyska zdvihu, zmena objemu apod..omg:)
ala popilek v DPF..zkus strycka google:)
ala nano veci: zkus tetu youtube

no zaverem..prosimte..nepouzivej zadne zazracne lahvicky, neb jsou jiste posedle dablem! a mohl by na tebe z nich preskocit:) a ja si je budu v klidu dal pouzivat, neb ne kvuli tomu ze verim, ale ze vim, videl sem, ozkousel sem, ze to facha:)
a oba budem spokojeny:)
btw: prijde mi ze kdybys zil v dobe Giordana Bruna, tak bys byl vehementnim zastancem ze zeme a slunce jsou stredem vesmiru, mozna bys byl i v nejake inkvizici

Naposledy upravil(a) Johny B. dne pon 25.02.2013, 13:25, celkem upraveno 3 x.