problém na stránkách fora

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
varan
Navigátor

problém na stránkách fora

Příspěvek od varan »

Zdravím, už déle pozoruji že na stránkách jsou podivné texty které nelze přečíst a obtížně se procházejí témata .Má to taky někdo nebo je jen chyba u mě.
Avensis 2.0 D-4D T22 kombi 99 / žralok/
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
varan
Navigátor

Příspěvek od varan »

zkusil jsem to na google chrome a tam se zdá že to funguje
Avensis 2.0 D-4D T22 kombi 99 / žralok/
Filif
Navigátor

Příspěvek od Filif »

A nebylo by lepší to vyřešit na straně tohoto fóra? Tento problém se totiž objevil až těsně po migraci fóra na jiný server, předtím to tu nebylo. A dělá to skutečně jen v Opeře a vzhledem k tomu, že Opera jako jediná z mla prohlížečů dodržuje standardy nejlépe, nemyslím si, že je to vina opery (spíš ostatní prohlížeče to nějak požerou, ale Opera zobrazí vše, co ji přijde).
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Tvrdenie, ze opera dodrzuje standardy nejlepe je prilis odvazne. Ak opera ukaze blbosti, a v zdrojaku, ktory zobrazuje tie blblosti niesu (vid firefox), tak je problem na strane opery popripade kombinacie pocitac a opera.
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Atreides6
Manager Týmu

Příspěvek od Atreides6 »

Možná Opera nezná typ písma který forum používá a proto zobrazuje kraviny. Třeba stačí jen doinstalovat spravný typ písmá ale jaké to je ti nepovím -protože ho neznám :)
Avensis 2.2 D-cat
Filif
Navigátor

Příspěvek od Filif »

Maghreb píše:Tvrdenie, ze opera dodrzuje standardy nejlepe je prilis odvazne. Ak opera ukaze blbosti, a v zdrojaku, ktory zobrazuje tie blblosti niesu (vid firefox), tak je problem na strane opery popripade kombinacie pocitac a opera.
To je samozřejmě nesmysl, protože když si s tím Firefox poradí, že to zkrátka nezobrazí, tak to většinou nebude ani ve zdrojáku. A kombinace Opera a počítač? Tak to mě nechtěj rozesmát :-) (a když už jsme u toho, testoval jsem to na WinXp, Win7, různé distribuce Linuxu).

Písmo to nebude, to by tu nebylo vidět nic.

Jak jsem řekl, začalo to dělat ihned po migraci na jiný server. A na jiných fórech (a že jich znám dost) to nedělá.
Maghreb
Věčnej rejpal

Příspěvek od Maghreb »

Takze, pozeral som si packety a stava sa pri niektorych pokusoch, ze na konci pride niekolko nezmyselnych znakov. Podla toho, ako mam zatial pozorovania je, ze firefox ked posle "Accept encoding gzip, deflate", tak server odpoveda skomprimovane. Pri opere odpovie zvlastne (aj skomprimovane aj nekomprimovane). Je mozne, ze opera posle navyse nieco, co server zle spracuje alebo zlblne. Ale toto je uz asi na hlbsiu analyzu.
Zvlastne je, ze sa to stava len a len pri opere ...
Avensis Kombi 6/2006 D-CAT 130kW facelift - ukradnuty
Odpovědět

Zpět na „Avensis“