OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Jedu do Ruska si nechat udělat repas světel:
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... i_2_fl.htm
Prej je to bratranec Jacka z Wroclavi....
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... i_2_fl.htm
Prej je to bratranec Jacka z Wroclavi....
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Tak to je moooc pěkný. Chtěl jsem se zeptat. Vím že je to forum o xenonech, ale co když na houby svítěj i normální světla? Sice jsem použil H7 s vyšší svítivostí, ale stále nic moc. Hlavně když je mokro. Asi jsem slepý.
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
Toto jsem měl i u Passata, prostě světla byla vysvícená(zřejmě ta odrazová plocha + ta skla časem žloutnou a jsou méně průsvitná), musel jsem je komplet vyměnit. Měnit žárovky totiž nic nepřinese.Romeo píše:Tak to je moooc pěkný. Chtěl jsem se zeptat. Vím že je to forum o xenonech, ale co když na houby svítěj i normální světla? Sice jsem použil H7 s vyšší svítivostí, ale stále nic moc. Hlavně když je mokro. Asi jsem slepý.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
stani píše:Toto jsem měl i u Passata, prostě světla byla vysvícená(zřejmě ta odrazová plocha + ta skla časem žloutnou a jsou méně průsvitná), musel jsem je komplet vyměnit. Měnit žárovky totiž nic nepřinese.Romeo píše:Tak to je moooc pěkný. Chtěl jsem se zeptat. Vím že je to forum o xenonech, ale co když na houby svítěj i normální světla? Sice jsem použil H7 s vyšší svítivostí, ale stále nic moc. Hlavně když je mokro. Asi jsem slepý.
Takže vyměnit lampy? Nejdou ty čočky nějak vyndat a vyměnit, nebo vyleštit? Ještě jsem přemýšlel o přestavbě na xenony. Přes tu čočku nikdo nepozná že tam je to co tam nemá být.
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
Tenkrát mě to řekl technik u STK, že je to lepší vyměnit.
Že sice lidé hledají nějaké náhradní řešení - např. vyčistit ty skla, nastříkat novou odrazovou plochu, nebo nalepit alobal, atp., ale vždy tyto řešení jsou buď nedostatečná anebo dočasná. V tom jsem mu dal za pravdu a světla komplet vyměnil.
Že sice lidé hledají nějaké náhradní řešení - např. vyčistit ty skla, nastříkat novou odrazovou plochu, nebo nalepit alobal, atp., ale vždy tyto řešení jsou buď nedostatečná anebo dočasná. V tom jsem mu dal za pravdu a světla komplet vyměnil.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
No to je trochu divný, já je měnil po 220.000.Romeo píše:Jen mi příjde divný po 150000 měnit normální světla.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Jsem přesvědčenej, dokonce se dohledalo v holandsku a na tom základě mi dělali na záruku optifit, tak si myslím, že asi odpovídají. Ale je možný, že světla byla vyměněna, třeba z jiného. Možná bylo bouchlý Na předním nárazníku je vidět, že ho přestříkávali a neopravili dirky v laku po kamínkách a tak jsou pod lakem patrný.
- waterford26
- Manager Týmu
vsetko sa da vybrat von.. ja mam svetla klasicke bez xenonov a vsetko som mal rozobrate na cimpr-campr.. len treba nahriat teplovzdusnou pistolou spoj medzi plexisklom a svetlom, rozobrat to a bud precistit alebo vymenit alebo tak ako som dal link vyssie s tou alu paskou to poriesit. Tam proste ta odrazova plocha scernie a kvalita svetla klesa..skoda ze som to neriesil ked som to mal rozobrate.. vtedy som sa zameral len na rosenie sa plexi z vnutra 
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
- extremehany
- Věčnej rejpal
extremehany z tebe se stal další admin
...ale možná by to chtělo zapracovat na kontrole vlastního textu
(..i když nikdo nejsme bez chyby..)
..máš naprostou pravdu, že ten dotaz je trochu mimo (pomineme-li reálnou vzdálenost krytky ostřikovačů od světla
) ...ovšem danielko to napsal teprve jako svůj 2 příspěvek, takže ten "omyl" by se dal pochopit.
Nic to nemění na tom, že by se mohl naučit používat šikovnou funkci "HLEDAT"
- tak by se dostal třeba k následujícímu vláknu, kde by mohl najít pár informací:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 8ikova%E8e
..máš naprostou pravdu, že ten dotaz je trochu mimo (pomineme-li reálnou vzdálenost krytky ostřikovačů od světla
Nic to nemění na tom, že by se mohl naučit používat šikovnou funkci "HLEDAT"
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 8ikova%E8e
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07