Toyota camry,Hybrid 2.4 vvti

vše ohledně modelové řady Camry
Odpovědět
pufinoo
Člen Týmu
Příspěvky: 4
Registrován: pát 30.03.2012, 16:23
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Toyota camry,Hybrid 2.4 vvti

Příspěvek od pufinoo »

Dobrý den chtel bych poradit ohledne camry,hybrid rv.2008,2.4vvti ma stím nekdo skusenosti?vypada moc pekne.napiste nekdo víc jestli je vse v pohode prevodovka atd.dekuji 8)
Avensis T25 95KW
Maximus
Člen Týmu
Příspěvky: 5
Registrován: sob 21.04.2012, 11:40

Příspěvek od Maximus »

Dobry den. Měl jsem toyotu camry hybrid 2007,ale auto nam nabourali a dali nam totalku,tak jsem si koupili model 2010 =). Je to fantasticke auto...jediny minus bych vytknul ,,americkym,, plastum a menšimu kufru,ikdyž je plně dostačujici. Auto je velice prostorne a pohodlne,je vyborně zolovane,takže i na vyšich rychlostech je ticho. Za svoji cenu taky nabizi velkou vybavu. Co se tyka motoru a variatoru (bezstupnove automaticke převodovky) tak nemužu nic vytknou. Zrychluje jako ďabel přitom je hodně kultivovany a variator zpusobuje jizdu bez cukani =). Ohled spotřeby je to ruzne. Hodně zaleži na stylu jizdy a jak rychle jezdite na dalnici. Ja osobně jezdim za 6-6,5, ale otec ktery jezdi dost po dalnici rychlosti 150-160,tak ma stpotřebu 7,2, což na auto s necelymi 200 konmi a zrychlenim za 7,4 je slusne =). Čistě na elektřinu se na starši camry dalo jezdit do 50km/h a no novy se mi povedlo do 70km/h...vzdalenost zhruba 3km.

Montalně chceme prodat svoji druhou camry a koupit si nejnovějši model 2012( http://auta.yauto.cz/toyota-camry-2-4-x ... 43430.html ) Při rychlem jednani,jsem ochoten slevit=). Tento model jsem ještě v česku neviděl, ale nebyl by problem kdyby jste měl zajem o starši, např tu 2008, ktera by se dala zařidit =).

Na zavěr bych řekl,že auto takovydle třidy,takovyho komfortu a takovou vybavou německyho puvodu nesezenete za takovou cenu. Ale hlavně je to tank mezi auty. Mame corollu kterou jsem kupovali novou a ma najeto přez 330 000km a ještě jsme neměnili ani turbo,ani spojku a ani převodovku...žadny zavady. takže Toyota ohledne spolehlivosti je top =)!

Omlouvam se za rom,je to prostě auto o kterym se da basnit=). Ale lepši bude jestli budete mit konkretni otazky. Mužete psat na emal: Shlein.Maksim@email.cz
Odpovědět

Zpět na „Camry“