DPF dosluzil
DPF dosluzil
Na D4D 100kW mi dosluzil dosluzil DPF . Uplne sa rozsypal. Nahradil som ho novym, replikou z www.dpffiltre.sk. Zo zaciatku OK, ale po najazdeni zopar km som zacal dymit ako stara studena liazka. PC diagnostika prezradila, ze vsetko je OK a prave prebieha regeneracia DPF. po jej skonceni sa dalo vsetko do normalu. Takto to pokracuje stale, akurat regeneracia (liazkovanie) sa opakuje stale castejsie. Niekedy aj kazdych 100 km a trva aj 40 min. respektive neskonci ani po 80km. V meste ked je najhorsie musim restartovat RJ aby to konecne skoncilo. Inak denne jazdim po dialnici, tak sa na nedostatok pohybu toyotka nemoze stazovat.
Vie mi niekto poradit, kde je chyba? vstrek, alebo neoriginalne DPF?
Vie mi niekto poradit, kde je chyba? vstrek, alebo neoriginalne DPF?
-
- Manager Týmu
ahoj tu regeneraci ridi rozdil tlaku ve filtru a teplotni sondy na te diagnostice na to kouknete,na volnobeh ma byt rozdiltlaku bud 1cela nebo pod,zkontroluj ty trubicky z toho filtru,jejich prucho dnost.Kouknete jeste na vstriky jejich rozdil,paty vstrik kdyby mel problem,tak by to neslo cele ten system .Ta moznost ze ten filtr je neucinny je mozna ale to nevim
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
-
- Manager Týmu
-
- Manager Týmu
zdravim 5 vstrik se nachazi,stoupni si pred auto sundas plast na motoru je tam jen nasazeny do gum,vem za nej a pak se koukni pod cerpadlo je nahore v hlave a kdyz pujdes po cerne trubce tak ho najdes je pod tim a je v boku hlavy,spatne se vyndava a jestli se do toho pustis,tak tam nech konektor a vypoj ho az ho vyndas z hlavy,muze se stat ze bys ho zlomil.Funguje ze vstrikne naftu do vyfuku a pak to ho do filtru pevnych castic.Filtr vyndej ven a vyplachni ho pripravkem a vyplachni vodou a melo by to fungovat
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
-
- Manager Týmu
-
- Manager Týmu